Naturavetal Logo

Naš vodič – vodič za pse tvrtke Naturavetal®

Sveukupnost stručnih znanja uvijek je bio temelj na kom smo gradili. Naša vam je ekipa stručnjaka uvijek dostupna; imate li pitanja u vezi s pasmini primjerenom prehranom i njegom psa. Naša je želja da što više vlasnika pasa posjeduje osnovno znanje o tome, kako prirodnim putem dugoročno očuvati zdravlje životinje. Svojim putem idemo već 15 godina, a stečenim iskustvom oblikujemo naše sveobuhvatne prehrambene koncepte. U našem savjetniku za pse sakupili smo neke informacije koje će vam pomoći pronaći put do prirodne prehrane. Pišemo o prehrani, njezi, podržavanju zdravlja i odgoju pasa.

Savjetnik za pse permanentno dopunjujemo novim informativnim člancima, zato se često vraćajte i steknite nove spoznaje o svom omiljenom četveronožnom prijatelju.

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Sve o prehrani pasa

Budući da smo stručnjaci za prirodnu i zdravu prehranu pasa, ova nam je tema naročito draga. Meso je najbitniji sastavni dio hrane za pse. Zašto je tako i kakve veze ima to sa izvorom našeg četveronožnog prijatelja u vuku, pročitajte u savjetima o prehrani psa. Predstavljamo vam i vrlo važna ulja, vitamine i minerale. Naravno, u bogatoj zbirci znanja ne smije nedostajati pregled otrovnih i za zdravlje štetnih namirnica. Ova je tema naročito važna, znamo li da su čokolada, grožđe, grožđice, kapula i neke druge namirnice jako štetne za vašeg psa. Ako ste upoznati time, možete optimalno zaštititi vašeg četveronožnog domačeg prijatelja.

Priručnik za štence - zdravi od samog početka

Štene unosi u naš dom novu energiju i ubrzo prevrne na glavu našu svakodnevicu. Ne samo zbog grickanja gumenih čizama ili trganja novina. Štene ima posebne zahtjeve u vezi zdrave prehrane, koja podupire njegovu ravnomjernu rast i štiti zglobove. Naš savjetnik za pse ne sadrži samo upute za prehranu. Dostupne su vam i korisne informacije o useljenju i navikavanju na mladunče. Zahvaljujući savjetniku za štence, bit ćete dobro pripremljeni na dolazak svog novog člana obitelji!

BARF savjetnik 

BARF je važna tema u savjetniku za pse. Hranjenje sirovim mesom posebno je povezano na prirodnom ponašanju vukova i postaje sve popularnije među vlasnicima pasa. Sve potrebne osnove, kao i sve prednosti i nedostatke, sastavili smo za vas u našem BARF savjetniku. Osim toga, detaljno objašnjavamo i koncept djelomičnog BARF hranjenja.

Temeljito znanje o odgoju i njezi pasa

Krevetac za spavanje, puna posuda i dovoljno kretanja, dobra su osnova.
Odgoj i njega psa zahtijevaju nešto više. Dobar primjer je zdrava koža i sjajna dlaka. Osim hrane, primjerene za pojedinačnu vrstu pasmine, mogu pomoći i prirodni dodaci. Sve o njima možete pročitati u našem savjetniku za pse. Predstavljamo vam kako zdravim putem očistiti crijeva i odgovaramo na česta pitanja vlasnika pasa, kao na primjer: Moj pas jede izmet – što da radim? Saznat ćete kako prirodnim putem ojačati imunitet vašeg psa, što pomaže, da psa zaštitimo od krpelja, kako odgovorno postupati za učinkovitu zaštitu od crvi.

The Naturavetal® Savjetnik za mačke

Vlasnici mačaka možete u našem savjetniku za mačke pronaći puno zanimljivih činjenica o mačkama.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.