Naturavetal Logo

Što veterinari preporučuju

Kao proizvođaču, važno nam je razumjeti vas i vašu životinju kao tima kako bismo vam mogli pružiti cjelovitu skrb. U brizi za vašu životinju vas želimo podržati sa visokokvalitetnim proizvodima, stručnim savjetovanjem i brzom uslugom. Za nas cjelovito znači prepoznati sve čimbenike koji mogu utjecati na zdravlje vaše životinje. To je moguće samo suradnjom s ekspertima koji imaju izvanredno znanje u svojim specijalističkim područjima i koji se žele posvetiti dobrobiti životinja.

Sve više veterinara razmišlja o zdravlju životinja i intenzivno se bavi temom prehrane u području prevencije zdravlja, jer se prehrana ne bi trebala razmatrati tek kada je životinja već bolesna. U veterinarskoj praksi jasno se vidi koliki je utjecaj prehrane na zdravlje naših životinja. To funkcionira u dva smjera: pogrešna, neprimjerena prehrana može uzrokovati bolesti i doprinijeti da postojeće bolesti duže izazivaju probleme ili se čak pogoršaju. Ispravna, primjerena prehrana može pridonijeti da životinja općenito rjeđe obolijeva i da se bolesti brže i bolje liječe. Sve više se prihvaća spoznaja da je primjerena, prirodna prehrana najbolja osnova za dug, sretan i vitalan životinjski život.

Stoga nas posebno veseli pokazati vam preporuke stručnjaka u koje imamo povjerenje. To su veterinari koji se svakodnevno zalažu za svoje štićenike i koji, kao i mi, vjeruju da nam samo priroda može pokazati pravi put.

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati
„Kao veterinarka, volim životinje i volim prirodu. Kao stručnjak za cjelovito zdravlje i stomatologiju, znam koliko je prehrana važna u vezi sa zdravljem ili bolešću.“
Andrea Neumann - Veterinarka i vlasnica veterinarske prakse u mjestu Römischen Villa Longuich

U razgovoru

Andrea Neumann - Veterinarka

„Zdravlje počinje u crijevima: bez funkcionalnog crijevnog sustava, životinje pate od mnogih, ponekad ozbiljnih bolesti. To uključuje ne samo funkcionalna ograničenja probavnih organa (IGOR, IBD, insuficijencija gušterače, itd.), već i dentalne probleme, alergije, autoimune bolesti, metaboličke poremećaje pa čak i psihičke poremećaje. Gotovo svaka bolest ima svoj izvor u crijevima. Crijevna flora je vrlo osjetljiv sustav, sastavljen od bakterija, virusa pa čak i gljivica i parazita koji svi simbiotski žive zajedno. Tek kada se ovo okruženje poremeti, organizam obolijeva.

Ako ima tako veliku ulogu, kako možemo zaštititi ili izliječiti crijeva naših pasa i mačaka?

Naravno, s pravilnom prehranom. Jer "ti si što jedeš" također se odnosi na naše životinje. Za mene postoje sljedeći kriteriji da bih mogla ocijeniti hranu kao dobru: slobodna od bilo kakvih kemijskih dodataka, otvorena deklaracija, visokokvalitetni proteini, dobra probavljivost, vrijedni sastojci, ukusnost i zdravstveno korisni učinci. Sva ta svojstva ispunjavaju sve vrste hrane Naturavetal®, kako za pse tako i za mačke, tako da ovu tvrtku mogu preporučiti sa najboljim znanjem i savješću. Štoviše, suha hrana je također hladno prešana. To je nježan postupak s manje topline. Štiti vrijedne hranjive tvari, poput vitamina i minerala, ali i drugih biljnih sekundarnih tvari koje su prirodno prisutne u sastojcima, tako da ih ne treba umjetno dodavati. Dakle, još više prirode!

Naturavetal® također pokazuje angažman i podržava našu praksu u akcijama zaštite životinja. Kada kvaliteta i srce dođu zajedno, to je jedinstveno. Hvala vam puno!!!"

Srdačni pozdravi
Andrea Neumann GpCert Dent & Os
(Veterinarka, vlasnica veterinarske prakse u mjestu Römischen Villa Longuich)

Cjeloviti koncepti prehrane za individualne potrebe

Sve pse i mačke želimo opskrbiti bogatim hranjivim tvarima: prirodno, visokokvalitetno i pritom tako fleksibilno da svaka životinja dobiva obrok koji najbolje odgovara njenim individualnim potrebama.

Trenutna faza vaše životinje, zdravstveno stanje i razina aktivnosti mogu snažno utjecati i promijeniti njezine individualne potrebe. Zato su potrebni fleksibilni, cjeloviti koncepti prehrane koji su prirodni i koji se mogu uvijek individualno prilagoditi potrebama vaše životinje. Bilo da se radi o suhoj hrani, potpunom obroku ili samostalno sastavljenim obrocima s našim čistim mesnim varijacijama i našim prirodnim dodatcima prehrani - naše vrste hrane nude vam brojne mogućnosti kombiniranja kako biste svoje pse i mačke hranili na prirodan način.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.