Naturavetal Logo

Odlike Canis Plus® suhog hrane za pse

Dodaj na popis za kupovinu

Prednosti Canis Plus® suhe hrane za pse na prvi pogled

 • Nježno hladno prešana, bogata potpuna hrana koja se u želucu ne bubri
 • Više od 60% svježeg mesa ili ribe prije sušenja
 • Monoprotein - samo jedan izvor životinjskih proteina iz lososa, peradi, janjetine, govedine ili kunića, ili održiv protein iz insekata
 • Vrijedne esencijalne masne kiseline iz lososovog ulja, goveđe masti ili kokosovog ulja
 • Prave, snažne klice iz golog zobi, smeđeg prosa, heljde ili mungo zrna
 • Vitamini i minerali isključivo prirodnog porijekla
 • Sa DogProMin kompleksom iz algi i bilja
 • Bezglutenska, tolerantna receptura
 • Može se kombinirati s Canis Plus® potpunim obrocima, Canis Plus® obrokom čistog mesa ili mesnim rolicama s dodacima ili BARF-om
 • Bez punila i inferiornih nusproizvoda kao što su perje, kandže ili rog
 • Bez dodatka bojila, aroma i konzervansa
 • Bez soje, pšenice i mliječnih proizvoda
 • Kontrola kvalitete putem laboratorijskih analiza
Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Posebno nježno proizvedeno

Kvalitetna suha hrana trebala bi biti hladno prešana i bez sintetičkih dodataka - baš kao naš Canis Plus®. Radimo na niskim temperaturama: naš vitalno štedljiv hladni prešani postupak odvija se na oko 39°C, pod kratkim okolišnim pritiskom koji sastojke pretvara u pelete. Zbog toga se vitamini, minerali i sekundarni biljni sastojci uglavnom očuvaju.

Naš hladno prešani Canis Plus® suhi pasji obroci ne nabubre u želucu, već se raspadaju na svoje sastavne dijelove. Našim postupkom hladnog prešanja možemo izbjeći sve sintetičke dodatke, nudeći visokokvalitetnu i potpuno prirodnu suhu hranu. Više o našim proizvodnim postupcima možete pronaći ovdje.

Canis Plus® suha hrana sadrži samo jednu vrstu mesa ili ribe za svakodnevno, prirodno hranjenje, a za štence i mlade pse postoji i naša Canis Plus® hrana za štence i mlade pse. Naš Canis Plus® InsectVetal® nudi alternativu s održivim proteinskim insektima.

Ovisno o potrebama vašeg ljubimca, možete fleksibilno birati između različitih koncepta hranjenja, bilo da je bez žitarica ili kao dopuna dijelom BARF-a ili mokre hrane, postupak hladnog prešanja čini sve to mogućim.

Dragocjene klice - s esencijom života

Izvanredna posebnost hladno prešane Canis Plus® suhe hrane za pse su moćne klice iz golog zobi, smeđeg prosa, heljde i mungo zrna. Te klice sadrže "esenciju života". One su skladište nove biljke za vitamine, minerale, proteine, omega-3, -6, -9 masne kiseline te prirodne antioksidante i sadrže ogromnu vitalnost.

Klijanjem se njihov sadržaj vitamina može povećati za 400 do 600%. Klice su nježne strukture i stoga lako probavljive. Imaju vrlo visoku enzimsku aktivnost koja u mirovanju sjemena još nije prisutna. Canis Plus® suha hrana je također jedina hrana koja sadrži 100% prirodni, prehrambeno vrijedan vitalni kompleks DogProMin iz algi i bilja.

Naš DogProMin - prirodni vitalni kompleks

Naš DogProMin zaokružuje recepture naše Canis Plus® suhe hrane i pruža dodatne vrijedne vitamine, minerale i elemente u tragovima u njihovom prirodnom obliku, pored ostalih nježno obrađenih sastojaka. Naša mješavina bilja i algi sadrži, osim morskih algi, prirodni kalcij i pivski kvasac, koji pruža prirodne B vitamine. Sastojci poput artičoke, komorača i maslačka proširuju recepturu DogProMin-a, tako da raznolikost zdravih hranjivih tvari, u širokom spektru, doprinosi prirodnoj prehrani psa.

Lako probavljivo - peleti ne nabubre

Za razliku od drugih, konvencionalnih hrana za pse, Canis Plus® suha hrana ne nabubre u želucu, već se jednostavno raspadaju na svoje sastavne dijelove - baš kao što je priroda namijenila. To štedi želudac i može pozitivno doprinijeti zdravom crijevnom kretanju. Ako se to podrži, može se potaknuti i prirodno čišćenje crijeva, što može smanjiti opasnost od parazitske kolonizacije u crijevima. One su često uzrok alergija na hranu.

S bogatim sastojcima - savršeno za životinjske gurmane

U Canis Plus® suhoj hrani ne koriste se životinjski i biljni nusproizvodi poput brašna od perja, kandži i roga ili stabljika, stabljika i lišća, jer to ne pripada u hranu za pse! Također, Canis Plus® suha hrana ne sadrži punila, zbog čega je hrana visoko probavljiva, količina hranjenja mala i volumen izmeta smanjen.

Sastojci se obrađuju bez dodavanja konzervansa i deklarirani su otvoreno i pojedinačno u deklaraciji. To osigurava prirodno zdravu, transparentnu prehranu: i za osjetljive ili alergične životinje.

Svi sastojci se pažljivo biraju s najvećom pažnjom i redovito se testiraju u neovisnim laboratorijima. Neusporedivom kvalitetom i raznolikim okusima, asortiman Canis Plus® favorit je za životinjske gurmane koji ga s velikim apetitom s oduševljenjem prihvaćaju. Više informacija o našim zdravim sastojcima možete pronaći ovdje.

Canis Plus® potpuno hranu može se također vrlo dobro kombinirati s BARF-om, obrokom čistog mesa u limenci i rolicama ili s potpunim obrocima. Također je savršena alternativa za odmor za pse koji inače jedu samopripremljenu svježu hranu.

Raznolikost vrsta za male i velike

Naš Canis Plus® hladno prešana suha hrana dostupna je u ovim ukusnim sortama: perad, janjetina, govedina, losos, kunić, sport, za štenad perad i štenad losos kao potpuna hrana, kao i s proteinom insekata kao dopunska hrana. Mnoge vrste dostupne su u manjim i redovitim veličinama peleta.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.