Naturavetal Logo

Što je zdrava hrana za pse?

Hrana za pse smatra se zdravom kada prirodni sastojci zadrže svoju kvalitetu kroz pažljiv i blagotvoran proces obrade. Meso i svi biljni sastojci moraju biti visokokvalitetni i prirodni.

Naš Canis Plus® opskrbljuje sve pse bogatim hranjivim tvarima: prirodan, visokokvalitetan i prilagodljiv svakom psu, omogućujući mu obrok koji najbolje odgovara njegovim individualnim potrebama. Vi i vaš pas odlučujete koju vrstu hrane preferirate, a također je moguća i kombinacija različitih vrsta hrane.

Više o pravilnoj prehrani štenaca

Bilo da se radi o suhoj hrani, mokroj hrani ili BARF-u, sve naše vrste hrane pružaju vam mogućnost da svoje štene hranite na prirodan i prikladan način: možete odlučiti koje koncepte hranjenja odgovaraju vama, vašem psu i vašem svakodnevnom životu. Informirajte se o savjetima o hranjenju od strane našeg stručnog tima za štence i mlade pse!

Posebnosti naše suhe hrane

Zdrava suha hrana je hladno prešana i ne sadrži sintetičke dodatke poput umjetnih vitamina, bojila, aroma ili konzervansa. Zahvaljujući nježnom postupku hladnog prešanja, hrana se ne naduje u želucu i lako je probavljiva. Hranjivi sastojci pružaju zdrav obrok za pse svih veličina i pasmina, uključujući redovite ili veće varijante peleta.

Više o našim varijacijama mokre hrane

Naše varijacije mokre hrane donose mnoge prednosti: praktični potpuni obroci s različitim vrstama mesa ili ribe pružaju brzo, raznoliko hranjenje i širok izbor kombinacija. Varijacije s čistim mesom omogućuju potpuno individualan plan prehrane. Osjetljivi psi također imaju koristi od mokre hrane jer je obično lakše probavljiva i ne sadrži žitarice. Alergičari pak mogu uživati u jednostavnijim recepturama koje osiguravaju visoku podnošljivost.

Prirodne mogućnosti dodataka

Priroda se oslanja na raznolikost i čistu kvalitetu sastojaka. Zato zagovaramo raznoliki plan prehrane koji se oslanja na prirodne prehrambene dodatke i ne koristi umjetne dodatke. Od cjelokupne podrške probavi putem probavnih hranjivih tvari do zdravog njege krzna i prevencije parazita - na sljedećim informacijskim stranicama saznajte sve što trebate znati o nježnim, prirodnim mogućnostima dodataka i hranjenju pasa prema konceptu BARF-a.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.