Naturavetal Logo

Savjetnik za vlasništvo i njegu pasa iz Naturavetal®-a

Zdrava i prirodna njega psa, kao i održavanje primjereno vrsti, naše su središnje teme u ovom području savjetnika za pse Naturavetal®. Snažan imunološki sustav štiti od bolesti i otežava bakterijama, virusima i endo- i ektoparazitima da štete životinji. Kako možete održivo podržati obranu psa čisto prirodnim sredstvima, možete pročitati u Naturavetal® savjetniku za vlasništvo i njegu pasa. 

Zalazimo i u vrlo specifične probleme svakodnevnog života i pokazujemo vam kako se riješiti posebno dosadnih krvopija: Naravno, govorimo o krpeljima, koji mogu prenijeti opasne bolesti na pse i na ljude. Nakon svake šetnje dobro pretražite dlaku vašeg psa za parazite i uklonite ih s kliještima ili pincetom.

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Zdravi zubi i sjajna dlaka

Ako dlaka dobro izgleda, to znači, da je vaš pas dobrog zdravlja. Ako je dlaka čupava, ima perut, nema sjaja, ukazuje na to da životinji nedostaju važne hranjive tvari. Uravnotežena prehrana primjerena vrsti, ima izravan utjecaj na izgled psa. Osim toga, možete podržati svog četveronožnog prijatelja dodatnom porcijom hranljivih tvari nakon bolesti ili tijekom promjene dlake. U savjetniku za njegu i održavanje pasa smo za vas saželi koje su to kvalitete. Prirodna njega pasa također uključuje posvećivanje posebne pozornost zubima. U člancima o dentalnoj higijeni predstavljamo prednosti prirodnih žvaka koje nježno sprječavaju kamenac i mogu pomoći štencima pri nicanju zubića.

Pasji sportovi i aktivnosti za kućne ljubimce

Psi trebaju vježbu i obuku – a ne samo da bi izašli na svjež zrak i šetali. Dok mirnije i starije životinje više vole ležernu šetnju, snopovi energije među psima doista žele biti izazovni. Ali koje opcije postoje za to? U savjetniku za vlasništvo i njegu pasa pokazujemo vam razne aktivnosti koje su savršene za mlade i dinamične pse. Pasji sportovi uključuju npr. , agility ili pseći frizbi – discipline s kojima se gospodari i gazdarice također jako zabavljaju. Osim toga, upoznati ćemo vas s aktivnostima radnih pasa, koje ne koriste samo policija ili carina, već i volontiraju u eskadrilama spasilačkih pasa. U skladu s tim, Naturavetal® savjetnik za prehranu pasa govori koji psi imaju povećane potrebe za energijom i kada je hrana za sportske pse pravi izbor.

Savjeti o vlasništvu i njezi pasa

Što morate uzeti u obzir kada putujete sa psom? Kako mirnije proći kroz posebno stresne situacije poput novogodišnjeg vatrometa? A što trebate znati o udomljavanju psa iz azila? Sakupili smo iscrpne odgovore na ova i mnoga druga pitanja u savjetniku za vlasništvo i njegu pasa. Savjeti i trikovi iz Naturavetal®-a pomažu u svakodnevnom životu i prenose dubinsko stručno znanje. Pregledajte postove!

Naturavetal® Savjet

Ljubitelji mačaka ćete pronaći zanimljive činjenice o vlasništvu i njezi za male kućne tigrove u našem svestranom savjetniku za mačke!

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.