Naturavetal Logo

Naturavetal® služba za korisnike

Jako smo sretni što se želite pridružiti nama na putu zdravog i prirodnog hranjenja. Naša dugogodišnja iskustva oblikuju naše sveobuhvatne koncepte prehrane, koji će vašeg ljubimca opskrbiti snagom prirode tijekom cijelog života.

„Pogledajte duboko u prirodu, i tada ćete bolje razumjeti.“
Albert Einstein

Naturavetal® služba za korisnike

01 - 888 07 91

Osobno tu za Vas od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00.
Ili putem e-pošte na: info@naturavetal.hr

Naš telefonski savjetodavni tim se predstavlja

Naš stručni tim sastoji se od veterinarskih tehničara i veterinara koji se već mnogo godina, profesionalno i privatno, bave utjecajem prehrane na zdravlje naših pasa i mačaka. Oduvijek nam je bila posebna briga duboko zaviriti u prirodu naših pasa i mačaka te razumjeti povezanost između prirodne prehrane, zdravlja i današnjih životnih uvjeta naših kućnih ljubimaca.

Ukorijenjeni u praksi školske medicine, već smo rano shvatili kako može biti teško ako prehrana primjerena vrsti postane tema tek kad se pojave prvi znakovi bolesti kod životinje. U tom trenutku, mehanizmi kompenzacije u tijelu već su preopterećeni i potrebno je mnogo pažnje kako bi se ta preopterećenost izbalansirala i ponovno uspostavila zdrava ravnoteža.

Osnova za dugotrajno zdravlje za nas je uvijek prirodno i prikladno hranjenje, na kojem se može graditi sve drugo.

Naš pristup je uvijek sveobuhvatan, što znači da razmatramo cijelu priču vaše životinje, a ne samo simptome koje pokazuje. Za vaše individualno savjetovanje, posvećujemo puno vremena kako biste uvijek pronašli pravo rješenje za svog ljubimca. Posebno kod životinja s prethodnim problemima, temeljito savjetovanje može pomoći u određivanju prave prehrane, držanja i njege za vašu životinju, jer vaša životinja je jedinstvena - stoga mora biti prilagođena njenim potrebama i zahtjevima. U svakom slučaju, djelovanje u skladu s prirodom i u skladu s drevnim znanjima o liječenju znači da je sveobuhvatno zdravlje moguće samo ako se pravilno ponašamo prema životinji, poštujemo njene osnovne potrebe i pridržavamo se biološki prikladne prehrane.

Tako nastaju naši sveobuhvatni koncepti prehrane koji koriste prirodu kao uzor.

Naime, želimo opskrbiti pse i mačke bogatim hranjivim tvarima: prirodnim, visokokvalitetnim i istovremeno tako fleksibilnim da svaka životinja dobije obrok koji najbolje odgovara njenim individualnim potrebama. Istovremeno, istražujemo nove načine bogate prehrane proteinima kroz alternativne izvore mesa - održive više nego ikad prije.

Naše životinje nas prate već tisućama godina: danas smo tim koji uvijek stoji jedan uz drugoga bezuvjetno. Stoga se s istinskom strašću zalažemo za dug, zdrav i vitalan život vašeg psa i mačke, te smo vam uvijek na raspolaganju sa savjetima i preporukama za sve vaše pitanja.

S najboljim željama,

Vaš tim stručnjaka iz Naturavetal®-a