Naturavetal Logo

Naše vrijednosti - smjernice za zdravu prehranu životinja

Najbolji prirodni sastojci daju našim psima i mačkama zdrav izgled tijekom cijelog života. To je prepoznatljivi znak cjelovitog blagostanja. Zbog toga oduvijek izbjegavamo umjetne sastojke i sintetičke vitamine u našoj hrani.

Inspirirani porijeklom

Genetski gledano, psi i mačke su još uvijek vrlo bliski svojim precima - međutim, na ovoj razini već postoje suptilne promjene koje su imale značajan utjecaj na našu zajedničku povijest. Osim ponašanja i izgleda, prehrambene navike su se također razvijale tijekom vremena - raspon tih razvoja je u središtu naših prirodnih koncepta prehrane.

Prirodno transparentan

Kod nas dobivate upravo ono što čitate na ambalaži: radimo s otvorenim deklaracijama, modernim proizvodnim postupcima, visokokvalitetnim sirovinama i stručnim timom koji vam uvijek rado pomaže sa svim vašim pitanjima. Naš je recept jednostavan: oslanjamo se na neokaljanu prirodu - što je moguće izvornije. Razvili smo hranu za pse i mačke prema uzoru na prirodu i stvorili koncepte prehrane koji pružaju cjelovitu, potpuno prirodnu i prilagođenu prehranu svakoj životinji. Iz etičkih razloga odbijamo eksperimente na životinjama.

Individualno

Svakoj životinji želimo osigurati bogate hranjive tvari: prirodne, kvalitetne, primjerene vrsti, bez nepotrebnih dodataka i toliko fleksibilne da svaka životinja može dobiti obrok koji odgovara njezinim individualnim potrebama i svakodnevnom životu njezinih ljudi. Strastveni smo prema prirodnim, individualnim konceptima hranjenja i naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja.

To je naša Naturavetal® filozofija: Za dug, zdrav i vitalan život vašeg psa i mačke.


S najboljim željama,
Vaš Naturavetal® tim

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.