Naturavetal Logo

Canis Plus® Potpuni obrok u limenci: Kvaliteta je najbolji recept

Dodaj na popis za kupovinu

Novi Canis Plus® Potpuni obrok u limenci od odabranih, prirodnih sastojaka i visokovrijednih sirovina na posve će prirodan način zadovoljiti potrebe Vašeg psa životno važnim vitaminima, bjelančevinama, elementima u tragovima i mineralima. Naturavetal ne koristi sintetički proizvedene vitamine kao ni sintetičke dodatke koji poboljšavaju prihvatljivost. 

S Canis Plus® Potpuni obrok u limenci cjelovita ishrana Vašeg psa postaje jednostavna i praktična: kao potpuna hrana raspoloživi su u 9 varijante, a usto ih se može kombinirati i s Naturavetal hladno prešanom i mesom bogatom suhom hranom. Zdrava kombinacija potrebnih hranjivih tvari Vašem će četveronožnom prijatelju pružiti odličan doživljaj okusa na Vaše zajamčeno zadovoljstvo.

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Cjelovita potpuna hrana za Vašu životinju

Hrana Canis Plus® Potpuni obrok u limenci osigurava sveobuhvatnu dobrobit i ishranu kakvu je priroda predvidjela. Svježe meso i svježa riba, odabrano začinsko bilje i voće, vrijedno ulje i kalcij čine sastav od najboljih sastojaka koje priroda može pružiti. Ovime se svakodnevno potiče životnu energiju, vitalnost i zdravu ravnotežu tijela. Canis Plus® Potpuni obrok u limenci s velikom pažnjom proizvodimo brižljivom i umjerenom preradom visokovrijednih sirovina u prvoklasne proizvode. Jednostavno rečeno: hrana za pse istinske kvalitete – za vrsti primjerenu kvalitetu života. Sve naše šarolike varijante i njihova otvorena, transparentna deklaracija dokazuju primjerenost za pse s alergijama: pored dvije varijante bez žitarica nudimo i dvije vrste sa “zamjenskim“ žitaricama (prosom ili heljdom). Ove vrste ujedno su pogodne za obogaćivanje prehrane, ali su i spas za pse s preosjetljivostima. No potrebama primjerena premium hrana nije samo iznimno ukusna – ona pruža i dovoljno esencijalnih masnih kiselina za jaki imunološki sustav te vlakna za pravilnu funkciju crijeva.

Veliki plus

Canis Plus® Potpuni obrok u limenci pruža fleksibilnost na godišnjem odmoru i prva je preporuka kao dopuna za pse na BARF ishrani. Canis Plus® Potpuni obrok u limenci prirodno je dobrog okusa i čisti je užitak za Vašeg četveronožnog pratitelja. Vaš će se pas zvjerski veseliti ukusnoj promjeni u svojoj zdjeli, a može birati između sljedećih varijanti Canis Plus® Potpunog obroka u limenci:

Pored mesa, ribe, divljači i piletine, ove četiri varijante koje će razmaziti i vrsti primjereno opskrbiti Vašeg najvjernijeg pratitelja sadrže i svježe povrće, voće, začinsko bilje: pastrnjak, mrkvu, celer, zucchini, bundevu, potočarku, koprivu, peršin, maslačak, šipak, jabuke, šumsko voće, kruške, algu spirulinu, timijan kao i prosenu kašu, heljdu, ulje konoplje, ljuske jajeta u prahu, Algalni vapnenac.

Pogledajte u Naturavetal® shopu

Naturavetal Canis Plus® Potpuni obrok u limenci

U Naturavetal internetskoj trgovini možete birati iz cjelokupnog asortimana Potpunih obroka u limenci.

Canis Plus® Potpuni obrok u limenci

Preporuka za hranjenje

U odnosu na trenutnu tjelesnu masu (TM) psa, Naturavetal preporučuje sljedeće dnevne količine hrane:

• za mlade pse u razvoju – pribl. 5-8% TM 
• za aktivne, odrasle pse – pribl. 3-5% TM 
• za mirnije i zrelije pse – pribl. 2,5-3% TM

Ove je referentne vrijednosti potrebno prilagoditi u odnosu na temperament i starost psa.

U obzir je potrebno uzeti i životne uvjete psa, ali i razinu aktivnosti, pasminu i godišnje doba.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.