Naturavetal Logo

Jednostavno zdrava prehrana

Kada zdravo hranimo naše ljubimce, postavljamo temelje za reguliranu probavu, potičemo snažan imunološki sustav i omogućavamo dugotrajno zdravlje. Što "Zdrava prehrana" znači za svaku životinju može biti vrlo različito jer su naši ljubimci također vrlo različiti. Na sljedećim stranicama pokazat ćemo vam kako možete zdravo hraniti svoje ljubimce pomoću naše prirodne, visokokvalitetne hrane.

Zdrava prehrana pasa I mačaka – Što čini prirodne vrste hrane posebnima?

Ne sve što je ukusno, također je i zdravo. To ne vrijedi samo za naše vlastite prehrambene navike, već isto tako i za naše pse i mačke. No, kako možemo zdravo hraniti naše voljene četveronožce? Sintetski aditivi poput pojačivača okusa i drugih stimulansa okusa utječu na okus slatkih i slanih grickalica za ljude, baš kao i na hranu za pse i mačke. Također, sintetski aditivi često se koriste kada treba nadoknaditi nedostatke zbog hranjivih tvari niske kvalitete, kao što su životinjski ili biljni nusproizvodi poput perja, korijena, lišća ili stabljika. Ogroman izbor vrsta hrane na tržištu dodatno zbunjuje, pa se mnogi vlasnici kućnih ljubimaca pitaju koja hrana za pse ili mačke je stvarno prikladna ako žele zdravo hraniti svoje pse i mačke. Što smije biti sadržano, a što ne? I na što treba obratiti pažnju ako želite zdravo hraniti svoje četveronožne ljubimce? Na ovim stranicama smo sakupili najvažnije informacije o "Zdravi prehrani pasa i mačaka".

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.