Naturavetal Logo

Njega i zaštita od parazita za mačke

Dodaj na popis za kupovinu

Živjeti s mačkom je nešto posebno. Mačke nam pokazuju naklonost samo kada to zaista žele, a mi volimo njihovu meku dlaku i toplinu. Mačke su vrlo čiste životinje koje svakodnevno provode puno vremena njegujući se, a posebno kada živimo s njima - što nam svakodnevno pruža veliko obogaćenje s mnogo trenutaka sreće - higijena je preporučljiva.

Ljubav prema životinji također znači omogućiti pravilno čišćenje i održavanje koje je prikladno za mačke, kako bi se životinja osjećala ugodno u vlastitoj koži. Kao dodatak našem asortimanu prirodne hrane za mačke, također imamo odabrane prirodne proizvode za nježnu njegu i zaštitu od parazita kod mačaka, koji im toliko prijaju da se to može primijetiti već na prvi pogled!

Njega kože, dlake i ušiju mačke

Naše prirodno Felins Plus® Ulje Kokosa Bio brzo ublažava suhu i perutavu kožu, pa tako nježno pridonosi njezi kože. Također, naše organsko kokosovo ulje može se nanositi izvana kako bi se potaknula obrana od dosadnih buha. U međuvremenu, naša Felins Plus® Njega za Uši može se koristiti za nježnu njegu i čišćenje osjetljivih mačjih ušiju.

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Prirodna zaštita od parazita za dobrobit mačke

Nježna sredstva za zaštitu od parazita jednostavno su važna za opće blagostanje jer dosadni paraziti poput krpelja, grinja i buha predstavljaju pravu opasnost za životinju. Naš Felins Plus® Obrambeni Kompleks, dobro je podnošljiv za mačku i prilagođen koži i dlaci mačke. Jer zaštitu i njegu životinje ne bi trebalo prepustiti slučaju, već odabiru pravih proizvoda. Uvijek smo se orijentirali prema prirodi. S proizvodima za higijenu Felins Plus®, paraziti se mogu prirodno odbiti i boriti na potpuno biljnoj osnovi: snaga prirode protiv neželjenih gostiju poput krpelja, buha i grinja!

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.