Naturavetal Logo

Jednostavno pružite potpunu sveobuhvatnu njegu za psa

Dodaj na popis za kupovinu

Pravilni hranjivi sastojci su vitalni za zdravlje psa. Prave, izvorne sastojke i sadržane vitamine i minerale pružaju najbolju dostupnost tijelu. Vi ste omogućili njegov razvoj, snažan imunološki sustav i njegovu učinkovitost tijekom posljednjih tisućljeća - stoga bi prirodna hrana za pse, kao i dodaci koje hranite, trebali sadržavati isključivo prirodne vitamine i minerale, bez sintetičkih dodataka.

Uz našu dopunsku hranu, bogate vitalnim tvarima za sveobuhvatnu opskrbu vašeg psa, uvijek ćete hraniti pravu stvar. Uz posebnu prehranu, na primjer BARF ili kuhanje obroka kod kuće, naši prirodni dodaci Canis Extra igraju važnu ulogu u održavanju zdravlja vašeg psa.

S vrijednim sastojcima, nude najbolje od prirode za vašeg psa! Naši dodaci mogu se jednostavno dodati hrani. Vaš četveronožni ljubimac će tako dobiti cjeloviti paket hranjivih tvari koji ga prirodno opskrbljuje. Na taj način se sprječavaju nedostaci hranjivih tvari, a naši prirodni dodaci za cjelovitu njegu pružaju vrijedan doprinos za prirodnu njegu vašeg psa u vrijeme povećane potrebe, poput promjene dlake, uzgojnog razdoblja, kod posebno aktivnih pasa poput spasilačkih, terapeutskih ili radnih pasa, kao i tijekom perioda oporavka.

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Naturavetal® Info

Da biste prepoznali mogući nedostatak hranjivih tvari kod svog psa, obratite pažnju na sljedeće simptome

Problemi s kožom, perut, svrbež i dlaka bez sjaja, nedostatak elastičnosti ligamenata i tetiva, gubitak apetita i probavni problemi, slabi zglobovi i nedostatak izgradnje hrskavice, poremećaji u imunološkom sustavu.

Canis Extra Aktiv

Raznolika mješavina biljaka s prirodnim mineralima 

Canis Extra Aktiv sadrži širok spektar minerala, vitamina i mikroelemenata i može služiti kao osnovna mješavina za osnovne potrebe psa zu redovito hranjenje kao lijek. Osigurava zdravu i uravnoteženu prehranu za štence i mlade pse, tako i odraslih i starijih pasa.

3-6-9 BARF ulje 

kombinira riblje ulje i ulje konoplje u mješavini 

Odabrani izbor ribljih ulja od skuše, sardine, inčuna, bakalara, haringe, kapelama i tune, zaokružen vrijednim uljem konoplje, pruža sve potrebne masne kiseline koje pas treba za uravnoteženu prehranu. Stoga je naše 3-6-9 BARF ulje optimalan dodatak za svakog psa, bez obzira na dob.

Naturavetal® Savjet: Za odrasle i starije pse

Neki psi razviju probavne smetnje povezane sa starenjem. Hranjive tvari u hrani tada se možda ne apsorbiraju tako učinkovito. Povećanje udjela hranjivih tvari u hrani i promicanje crijevne flore pokazalo se učinkovitim u sprječavanju mogućih nedostataka hranjivih tvari. To se postiže hranjenjem. To se postiže povremenom upotrebom Canis Extra Aktiv, Canis Extra 3-6-9 BARF- ulja, Canis Extra Snaga Bobice i Canis Extra Mješavina začinskog bilja za BARF, izmjenično. Kako biste potaknuli metabolizam svog starijeg psa, možete redovito davati ove dodatke kao dodatak glavnoj hrani ili kao dodatni obrok, na primjer, pomiješan s malo jogurta. Oni će probuditi vitalnost i podržati imunološki sustav. Dodatno, Canis Extra Ljekoviti treset potiče zdravu probavu, a Canis Extra Petflora podržava zdravu crijevnu floru.

Naše raznolike mješavine pahuljica 

S našim na zraku osušenim mješavinama pahuljica možete zamijeniti priloge od povrća i voća prilikom hranjenja s mesom. Tako je vrlo jednostavno pripremiti obrok za psa. Pahuljice se namakaju u vodi, a zatim se zajedno miješajo s našim Canis Plus® varijacijama mesnog obroka. Na taj način vam nije potrebno odmrzavati sirovo meso, niti sjeckati, pirjati ili miksati povrće i voće, što vam može uštedjeti puno vremena.

Kod pahuljica koje sadrže povrće, voće i bilje, vrlo je važno da nisu prethodno kuhane kako bi se sačuvala struktura biljke i dragocjeni sekundarni biljni spojevi. Hranjenje ostaje jednostavno i praktično, ali bogato hranjivim tvarima.

Naše mješavine pahuljica mogu se izmjenjivati ​​i naravno, kombinirati s domaćim povrćem i voćem. Ako ima vaš pas osjetljiv želudac ili alergičan, naš pomoćnik za odabir vrste pahuljica može vam pomoći odabrati pravu mješavinu pahuljica.

Naše pahuljice bogate vlaknima Vit/Min mješavina

Ova mješavina pahuljica oduševljava svojom jednostavnom, ali posebno zasitnom recepturom. Sastojci su odabrani tako da ih dobro podnose i alergični psi. Proso je pažljivo pripremljeno i granulirano kako bi se optimalno probavio i istovremeno zadovolji apetit psa.

Naturavetal® Savjet: Za pse koji se jednostavno ne mogu zasititi

Pripremljene preko noći, Canis Extra Vit/Min pahuljice, postižu posebno zasitan volumen. Tako možete pripremiti pahuljice navečer i zatim ih nahraniti sljedećeg jutra.

Naše Top-Fit-Mix pahuljice bez žitarica

Naša mješavina Top-Fit-Mix je 100% bezglutenska i smanjenog udjela škroba, posebno prikladna za pse s osjetljivim želucem i alergične pse. Uključene bobice pružaju psu prirodnu vitalnost, dok smokve, marelice i bosiljak su izvrsni izvori vitamina.

Naturavetal® Savjet: za pse koji imaju meku stolicu

Ako se količina vode smanji, naše pahuljice Vit/Min mogu pomoći u učvršćivanju mekog stolice. Da biste to učinili, prepolovite količinu vode i smanjite vrijeme bubrenja s 15 minuta na 5-10 minuta.

Sezonski dodaci - Poseban dodatak 

Priroda se oslanja na raznolikost i daje visokokvalitetne sastojke u čistom obliku. Zbog toga se zalažemo za raznoliki plan prehrane koji se oslanja na prirodne dodatke prehrani i ne koristi umjetne dodatke.

Canis Extra Snaga Bobica 

Raznolikost mješavine bobica u zdjelici 

Bobičasto voće pruža vitamine za imunološki sustav, mogu pomoći tijelu u obrani od slobodnih radikala i tako doprinose zaštiti stanica. Mješavina bobica pažljivo se suše kako bi se što više sačuvali svi sadržani hranjivi sastojci. Bobice, poput biljaka, su prave snage za psa i opskrbljuju organizam vrijednim vitaminima, mineralima i sekundarnim biljnim tvarima. 

Poseban savjet: Redovito hranite našu Snago Bobica tijekom hladne sezone kako biste potaknuli snažan imunološki sustav.

Canis Extra tisuću zelenih organskih biljaka za BARF 

Zelene vitalne tvari 

Izvrsna mješavina nježno na zraku osušenog organskog bilja osigurava vitamine i minerale upravo u onom obliku u kojem ih priroda daje stoljećima. Vitalne tvari koje sadrži obogaćuju prehranu i upotpunjuju hranjenje mesom za ravnotežu, raznovrsnost i raznolikost u posudi.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.