Naturavetal Logo

Naturavetal® savjetnik za mačke

Četveronožni prijatelji koji predu vrlo su posebni kućni ljubimci. Njihova ljepota i elegancija nadahnjuju nas jednako kao i njihova razigranost i beskrajna potreba za maženjem. Međutim, dvije mačke nisu iste: razlikuju se po karakteru, temperamentu i, naravno, prehrambenim preferencijama. Na to utječu brojni čimbenici, kao što su starost ili spol. 

U vodiču za mačke Naturavetal® naučit ćete nešto o mladim mačkama, kao i o starim mačkama. Ističemo brojne teme vezane uz zdravlje kao što je njega, BARF ili čimbenike stresa, poput novogodišnjeg vatrometa. Pročitajte sve o jednom od najpopularnijih kućnih ljubimaca u vodiču za mačke!

Naturavetal® savjetovalni telefon

Naši stručnjaci rado će vas osobno savjetovati.

Ako imate pitanja o ovoj temi, stojimo vam na raspolaganju sa sveobuhvatnim savjetima.

Dostupni smo od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:00 sati

Prehrana mačaka

Naturavetal® ima u ponudi hranu za mačke, za gurmane – prikladnu za vrstu i zdravu s iznimno visokim udjelom ribe ili mesa. Vlažna hrana posebno je važna za vaše kućne tigrove, jer se dvije trećine njihovog tijela sastoji od vode. Više o tome i zašto bi suha hrana trebala biti na jelovniku samo kao dodatak možete saznati u vodiču za mačke. Posebnu ulogu u prehrani mačaka imaju i mačići koji zu puno ljubavi i pažnje od samog početka zaslužuju samo najbolju, prirodno zdravu hranu. Uostalom, alergičari i mačke s intolerancijom ili bolestima imaju specifične potrebe za hranom. Vodič za mačke stoga se također bavi specifičnim primjerima prehrane i dijelimo naše znanje s vama, od mačića do starije mačke.

Savjeti za odgoj mačaka

Osim hranjenja, postoje mnoga druga područja u kojima vlasnici mačaka postavljaju pitanja. Na primjer, što trebate znati o kastraciji? Koji su prirodni lijekovi za krpelje? Iako su neke teme savršeno prilagođene mačkama na otvorenom, većina savjeta i trikova odnosi se i na mačke koje se više vole udobno smjestiti uz topli kamin ili na osunčanom balkonu. Osnovna znanja poput minerala, vitamina ili ljekovitog bilja također su sastavni dio našeg vodiča za mačke, kojemu uvijek dodajemo nove članke. Stoga se često vraćajte kako biste vi i vaša krznena lopta uvijek naučili nešto novo na temelju našeg znanja o mačkama.

Savjeti za odgoj mačaka

Naturavetal® vam ne nudi samo hranu za kućne ljubimce prikladnu za vrstu i korisna znanja o mačkama. Također smo stručnjaci kada je riječ o hranjenju pasa, i za vas smo prikupili informacije o mnogim različitim temama u savjetniku za pse. Vlasništvo i njega psa jednako su važni kao i prehrana pasa i BARF. Ako želite udomiti malo štene, naći ćete praktične savjete u savjetniku za štence. Pregledajte savjetnik Naturavetal za pse!

Naturavetal® Savjet

Vlasnici pasa možete saznati puno zanimljivosti o psima u našem savjetniku za pse.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom. Stojimo vam na raspolaganju s opsežnim savjetima. Dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 - 888 07 91 ili putem e-maila na: info@naturavetal.hr.

Koji tipovi pasa postoje?

Saznajte više o različitim vrstama pasa - to će vam pomoći u odabiru hrane.

Naturavetal® newsletter

U našem biltenu obavještavamo vas o novostima vezanim uz potpuno prirodnu, zdravu hranu za pse i mačke.