Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Mali pas na zemljanom putu

Naturavetal savjetnik za pse

Sveukupnost stručnih znanja uvijek je bio temelj na kom smo gradili. Naša vam je ekipa stručnjaka uvijek dostupna; imate li pitanja u vezi s pasmini primjerenom prehranom i njegom psa. Naša je želja da što više vlasnika pasa posjeduje osnovno znanje o tome, kako prirodnim putem dugoročno očuvati zdravlje životinje. Svojim putem idemo već 15 godina, a stečenim iskustvom oblikujemo naše sveobuhvatne prehrambene koncepte. U našem savjetniku za pse sakupili smo neke informacije koje će vam pomoći pronaći put do prirodne prehrane. Pišemo o prehrani, njezi, podržavanju zdravlja i odgoju pasa.
Savjetnik za pse permanentno dopunjujemo novim informativnim člancima, zato se često vraćajte i steknite nove spoznaje o svom omiljenom četveronožnom prijatelju.

Naturavetal savjet:

Vlasnici mačaka možete u našem savjetniku za mačke pronaći puno zanimljivih činjenica o mačkama.

Sve o prehrani pasa

Budući da smo stručnjaci za prirodnu i zdravu prehranu pasa, ova nam je tema naročito draga. Meso je najbitniji sastavni dio hrane za pse. Zašto je tako i kakve veze ima to sa izvorom našeg četveronožnog prijatelja u vuku, pročitajte u savjetima o prehrani psa. Predstavljamo vam i vrlo važna ulja, vitamine i minerale. Naravno, u bogatoj zbirci znanja ne smije nedostajati pregled otrovnih i za zdravlje štetnih namirnica. Ova je tema naročito važna, znamo li da su čokolada, grožđe, grožđice, kapula i neke druge namirnice jako štetne za vašeg psa. Ako ste upoznati time, možete optimalno zaštititi vašeg četveronožnog domačeg prijatelja.

Priručnik za štence - zdravi od samog početka

Štene unosi u naš dom novu energiju i ubrzo prevrne na glavu našu svakodnevicu. Ne samo zbog grickanja gumenih čizama ili trganja novina. Štene ima posebne zahtjeve u vezi zdrave prehrane, koja podupire njegovu ravnomjernu rast i štiti zglobove. Naš savjetnik za pse ne sadrži samo upute za prehranu. Dostupne su vam i korisne informacije o useljenju i navikavanju na mladunče. Zahvaljujući savjetniku za štence, bit ćete dobro pripremljeni na dolazak svog novog člana obitelji!

Savjeti za posebnu prehranu pasa & BARF

Postoji više razloga zašto je psu potrebna posebna dijeta. Kao i kod ljudi, alergije, intolerancije ili bolest utječu na to, koja je hrana najprimjerenija.
Naši četveronožni prijatelji kojima je potrebna posebna dijeta, to su psi s prekomjernom težinom, bolesne životinje, štenci ili stariji psi. BARF ima u našem savjetniku posebno mjesto. Hranjenje sirovim mesom, u uskoj je vezi s prirodnim prehrambenim ponašanjem vuka i sve je popularnije među vlasnicima pasa. Za vas smo skupili potrebno osnovno znanje, sve prednosti i slabosti. Detaljno razmatramo i djelomično BARF hranjenje.

Temeljito znanje o odgoju i njezi pasa

Krevetac za spavanje, puna posuda i dovoljno kretanja, dobra su osnova.
Odgoj i njega psa zahtijevaju nešto više. Dobar primjer je zdrava koža i sjajna dlaka. Osim hrane, primjerene za pojedinačnu vrstu pasmine, mogu pomoći i prirodni dodaci. Sve o njima možete pročitati u našem savjetniku za pse. Predstavljamo vam kako zdravim putem očistiti crijeva i odgovaramo na česta pitanja vlasnika pasa, kao na primjer: Moj pas jede izmet – što da radim? Saznat ćete kako prirodnim putem ojačati imunitet vašeg psa, što pomaže, da psa zaštitimo od krpelja, kako odgovorno postupati za učinkovitu zaštitu od crvi.

Naši najnoviji članci s pasjim savjetima

Zwei Hunde mit langem Fell

Linjanje

Zašto Vaš pas odbija hranu: uzroci i savjeti za neobično ponašanje – Naturavetal pruža savjete – Saznaj sve o odbijanju hrane kod pasa

nastavi čitati »

Naturavetal-Info

Imate li bilo koje pitanje na temu pasa, rado ćemo vam sveobuhvatno savjetovati. Od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 dostupni smo na tel. br.: 01 888 07 91 ili na emailu: info@naturavetal.hr

Želite više informacija o našim proizvodima? Želite da vam pošaljemo uzorak hrane? Rado ćemo vam pomoći i sa zadovoljstvom ćemo vam odgovoriti na poziv ili email poruku.

Logo za kataloge i letke

Katalozi i letci

Brošure sa svim informacijama o proizvodima i brojnim savjetima o prehrani.

Tim stručnjaka

Savjeti, informacije i dragocjeni savjeti iz Naturavetal tima stručnjaka

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.