Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Zlatni retriver

Savjetnik za vlasništvo i njegu pasa iz Naturavetala

Zdrava i prirodna njega psa, kao i održavanje primjereno vrsti, naše su središnje teme u ovom području savjetnika za pse Naturavetal. Snažan imunološki sustav štiti od bolesti i otežava bakterijama, virusima i endo- i ektoparazitima da štete životinji. Kako možete održivo podržati obranu psa čisto prirodnim sredstvima, možete pročitati u Naturavetal savjetniku za vlasništvo i njegu pasa. Zalazimo i u vrlo specifične probleme svakodnevnog života i pokazujemo vam kako se riješiti posebno dosadnih krvopija: Naravno, govorimo o krpeljima, koji mogu prenijeti opasne bolesti na pse i na ljude. Nakon svake šetnje dobro pretražite dlaku vašeg psa za parazite i uklonite ih s kliještima ili pincetom.

Zdravi zubi i sjajna dlaka

Ako dlaka dobro izgleda, to znači, da je vaš pas dobrog zdravlja. Ako je dlaka čupava, ima perut, nema sjaja, ukazuje na to da životinji nedostaju važne hranjive tvari. Uravnotežena prehrana primjerena vrsti, ima izravan utjecaj na izgled psa. Osim toga, možete podržati svog četveronožnog prijatelja dodatnom porcijom hranljivih tvari nakon bolesti ili tijekom promjene dlake. U savjetniku za njegu i održavanje pasa smo za vas saželi koje su to kvalitete. Prirodna njega pasa također uključuje posvećivanje posebne pozornost zubima. U člancima o dentalnoj higijeni predstavljamo prednosti prirodnih žvaka koje nježno sprječavaju kamenac i mogu pomoći štencima pri nicanju zubića.

Zwei Hunde mit langem Fell

Linjanje

Zašto Vaš pas odbija hranu: uzroci i savjeti za neobično ponašanje – Naturavetal pruža savjete – Saznaj sve o odbijanju hrane kod pasa

nastavi čitati »

Pasji sportovi i aktivnosti za kućne ljubimce

Psi trebaju vježbu i obuku – a ne samo da bi izašli na svjež zrak i šetali. Dok mirnije i starije životinje više vole ležernu šetnju, snopovi energije među psima doista žele biti izazovni. Ali koje opcije postoje za to? U savjetniku za vlasništvo i njegu pasa pokazujemo vam razne aktivnosti koje su savršene za mlade i dinamične pse. Pasji sportovi uključuju npr. , agility ili pseći frizbi – discipline s kojima se gospodari i gazdarice također jako zabavljaju. Osim toga, upoznati ćemo vas s aktivnostima radnih pasa, koje ne koriste samo policija ili carina, već i volontiraju u eskadrilama spasilačkih pasa. U skladu s tim, Naturavetal savjetnik za prehranu pasa govori koji psi imaju povećane potrebe za energijom i kada je hrana za sportske pse pravi izbor.

Pas trči s frizbijem u ustima

Savjeti o vlasništvu i njezi pasa

Što morate uzeti u obzir kada putujete sa psom? Kako mirnije proći kroz posebno stresne situacije poput novogodišnjeg vatrometa? A što trebate znati o udomljavanju psa iz azila? Sakupili smo iscrpne odgovore na ova i mnoga druga pitanja u savjetniku za vlasništvo i njegu pasa. Savjeti i trikovi iz Naturavetala pomažu u svakodnevnom životu i prenose dubinsko stručno znanje. Pregledajte postove!

Naturavetal savjet: Ljubitelji mačaka ćete pronaći zanimljive činjenice o vlasništvu i njezi za male kućne tigrove u našem svestranom savjetniku za mačke!

Naturavetal-Info

Imate li bilo koje pitanje na temu pasa, rado ćemo vam sveobuhvatno savjetovati. Od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 dostupni smo na tel. br.: 01 888 07 91 ili na emailu: info@naturavetal.hr

Želite više informacija o našim proizvodima? Želite da vam pošaljemo uzorak hrane? Rado ćemo vam pomoći i sa zadovoljstvom ćemo vam odgovoriti na poziv ili email poruku.

Logo za kataloge i letke

Katalozi i letci

Brošure sa svim informacijama o proizvodima i brojnim savjetima o prehrani.

Tim stručnjaka

Savjeti, informacije i dragocjeni savjeti iz Naturavetal tima stručnjaka

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.