Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Kleines Kätzchen mit der Mutter

Felins Plus® ® Obrok u ovitku - vrsti primjerena mokra hrana za mačke

Uravnotežena potpuna hrana za mačke

Bio to Felins Plus Obrok u ovitku Govedina s povrćem i zrnatim svježim sirom, Felins Plus Piletina s povrćem, voćem i jajima, Felins Plus Kunićevina s biranim povrćem ili Felins Plus Crna kolja s piletinom i povrćem, sve četiri varijante uravnotežena su i potrebama prilagođena potpuna hrana za mačke s visokovrijednim mesom, ribom, vitaminima, mineralima, taurinom i ljuskama jajeta u prahu.

Visok udio mesa od 87% posebno prilagođen potrebama mačaka Vašeg će predućeg stvora cjelovito opskrbiti svime što živahnom tigru u njemu treba: čisto prirodnim hranjivim tvarima i s puno dobrog mesa. Felins Plus Obrok u ovitku nudimo u četiri raznolike i ukusne varijante s mesom najbolje kvalitete, tradicionalno pripremljene od 100% visokovrijednog krtog mesa, iznutrica, voća i povrća. Da bi u zdjeli bilo puno okusa i zdravih, prirodnih sastojaka – sve to, naravno, u ekološki prihvatljivom pakiranju i sa zahvalnim rokom trajanja čak i van hladnjaka. Koristimo samo meso životinja za klanje koje koristi za proizvodnju hrane.

Pažljivim konzerviranjem pomoću naše metode vrlo kratkog kuhanja na niskim temperaturama čuvamo sve vrijedne sastojke na optimalan način. Naturavetal-ovo obećanje vrijedi kao i uvijek: Felins Plus Obrok u ovitku zajamčeno ne sadrži pojačivače okusa i konzervanse kao ni klaoničke otpatke i nekvalitetne nusproizvode.

Felins Plus® Obrok u ovitku

Preporuka za hranjenje

Dob mačke: količina hrane dnevno:

Od 6. mjeseca 5% tjelesne težine

Stariji 3,5 - 5% tjelesne težine

Mačići (do 6 mjeseci)
mogu jesti koliko žele.

Ove se vrijednosti trebaju pojedinačno prilagoditi vrsti držanja i razini aktivnosti mačke.

Savjeti za pravilnu ishranu

  • Pobrinite se da mačka jede u miru.
  • Veći broj mačaka hraniti odvojeno.
  • Više manjih obroka zdraviji su od jednog velikog.
  • Ako mačka ne jede posluženu hranu, sklonite ju u roku od 15 minuta iz njena dosega. Hranu nemojte nuditi do sljedećeg hranjenja.
  • Prevruća ili prehladna hrana može uzrokovati proljev ili povraćanje.

Naš Tim stručnjaka odgovorit će na sva Vaša dodatna pitanja!

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.