Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Mačka ispred zelene biljke

Naturavetalov savjetnik za mačke

Četveronožni prijatelji koji predu vrlo su posebni kućni ljubimci. Njihova ljepota i elegancija nadahnjuju nas jednako kao i njihova razigranost i beskrajna potreba za maženjem. Međutim, dvije mačke nisu iste: razlikuju se po karakteru, temperamentu i, naravno, prehrambenim preferencijama. Na to utječu brojni čimbenici, kao što su starost ili spol. U vodiču za mačke Naturavetal naučit ćete nešto o mladim mačkama, kao i o starim mačkama. Ističemo brojne teme vezane uz zdravlje kao što je njega, BARF ili čimbenike stresa, poput novogodišnjeg vatrometa. Pročitajte sve o jednom od najpopularnijih kućnih ljubimaca u vodiču za mačke!

Naturavetal Savjet

Vlasnici pasa možete saznati puno zanimljivosti o psima u našem savjetniku za pse.

Prehrana mačaka

Naturavetal ima u ponudi hranu za mačke, za gurmane – prikladnu za vrstu i zdravu s iznimno visokim udjelom ribe ili mesa. Vlažna hrana posebno je važna za vaše kućne tigrove, jer se dvije trećine njihovog tijela sastoji od vode. Više o tome i zašto bi suha hrana trebala biti na jelovniku samo kao dodatak možete saznati u vodiču za mačke. Posebnu ulogu u prehrani mačaka imaju i mačići koji zu puno ljubavi i pažnje od samog početka zaslužuju samo najbolju, prirodno zdravu hranu. Uostalom, alergičari i mačke s intolerancijom ili bolestima imaju specifične potrebe za hranom. Vodič za mačke stoga se također bavi specifičnim primjerima prehrane i dijelimo naše znanje s vama, od mačića do starije mačke.

Naši najnoviji članci sa savjetima o mačkama

Savjeti za odgoj mačaka

Osim hranjenja, postoje mnoga druga područja u kojima vlasnici mačaka postavljaju pitanja. Na primjer, što trebate znati o kastraciji? Koji su prirodni lijekovi za krpelje? Iako su neke teme savršeno prilagođene mačkama na otvorenom, većina savjeta i trikova odnosi se i na mačke koje se više vole udobno smjestiti uz topli kamin ili na osunčanom balkonu. Osnovna znanja poput minerala, vitamina ili ljekovitog bilja također su sastavni dio našeg vodiča za mačke, kojemu uvijek dodajemo nove članke. Stoga se često vraćajte kako biste vi i vaša krznena lopta uvijek naučili nešto novo na temelju našeg znanja o mačkama.

Mačka okružena cvijećem

Informativan vodič za vašeg omiljenog kućnog ljubimca

Naturavetal vam ne nudi samo hranu za kućne ljubimce prikladnu za vrstu i korisna znanja o mačkama. Također smo stručnjaci kada je riječ o hranjenju pasa, i za vas smo prikupili informacije o mnogim različitim temama u savjetniku za pse. Vlasništvo i njega psa jednako su važni kao i prehrana pasa i BARF. Ako želite udomiti malo štene, naći ćete praktične savjete u savjetniku za štence. Pregledajte savjetnik Naturavetal za pse!

Naturavetal-Info

Imate li bilo koje pitanje na temu pasa, rado ćemo vam sveobuhvatno savjetovati. Od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 dostupni smo na tel. br.: 01 888 07 91 ili na emailu: info@naturavetal.hr

Želite više informacija o našim proizvodima? Želite da vam pošaljemo uzorak hrane? Rado ćemo vam pomoći i sa zadovoljstvom ćemo vam odgovoriti na poziv ili email poruku.

Logo za kataloge i letke

Katalozi i letci

Brošure sa svim informacijama o proizvodima i brojnim savjetima o prehrani.

Tim stručnjaka

Savjeti, informacije i dragocjeni savjeti iz Naturavetal tima stručnjaka

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.