01 888 07 91
Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Nasser Hund mit langem Fell steht im Wasser

Naši savjeti za skladištenje hrane i opće preporuke za hranjenje

Skladištenje hrane

Hranu preporučujemo ne prebacivati u kutije i spremnike, nego je i nakon otvaranja jednostavno čuvati u originalnom papirnatom pakiranju. Hranu u originalnom pakiranju može se pohraniti u kutiju, no ne bi ju se smjelo hermetički zatvoriti. Savjet Naturavetal-a: gornji dio vreće s hranom jednostavno zarolati. Mjernu posudu ili sličan pribor za vađenje hrane potrebno je prati jedan do dva puta tjedno. Važno je da se hranu iz pakiranja ne vadi rukom radi sprečavanja unosa gljivica. Potpunu hranu Canis Plus redovno se testira na prisutnost grinja. Budući da u Naturavetal-u ne koristimo klaoničke otpatke kao što su to perje, kandže i sl., Naturavetal hrana zajamčeno ne sadržava grinje.

Promjena hrane

Prelazak na hladno prešanu potpunu hranu Canis Plus najbolje je učiniti bez prijelaznog razdoblja, budući da je mješavina ekstrudata i hladno prešane hrane nepovoljna po psa zbog razlike u konzistenciji hrana tako prisutnih u želucu. Obroke je kod prelaska preporučljivo odmah zamijeniti potpunom hranom Canis Plus. U slučaju postojećih oboljenja i simptoma u Vašeg psa, o promjeni hrane možete se posavjetovati s našim savjetnicima putem telefona i e-pošte.

Naturavetal® Savjeti za hranjenje

Savjeti za pravilno hranjenje

 • prevruća ili prehladna hrana može uzrokovati proljev ili povraćanje
 • pobrinite se da pas jede u miru
 • veći broj pasa hraniti odvojeno
 • mir je važan i nakon hranjenja, jer u protivnom postoji opasnost od torzije želuca
 • dva manja obroka dnevno zdravija su od jednog velikog
 • ako pas ne jede posluženu hranu, sklonite ju u roku od 15 minuta iz njegova dosega
 • hranu nemojte nuditi do sljedećeg hranjenja
 • Click Here
  Naturavetal Logo
  Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.