Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr

Canis Plus® Mesni obrok u ovitku: Čista piletina, janjetina, konjetina, divljač ili kozetina

Pozor, kobasicoljupci!

Kobasicoljupci će potpuno poludjeti i baciti se u lov na ovaj neodoljivi plijen: jer 100% meso – cijelih pola kilograma – psu prija! Pola kilograma ovog jednostavnog prehrambenog proizvoda zdjelu za hranu puni okusom i zdravim, prirodnim hranjivim tvarima, a kantu s manje otpada. Pet ukusnih varijanti nudi pet puta najbolje meso i vrijedne iznutrice.  Pažljivo pripremljene i u praktičnom pakiranju sa zahvalnim rokom trajanja čak i van hladnjaka. Jednako dobar obrok kao da ste ga sami skuhali – ali puno praktičniji. Naše mesne obroke u ovitku pripremamo na tradicionalan način od 100%-tnog i visokovrijednog krtog mesa i iznutrica.

Naše mesne obroke u ovitku pripremamo na tradicionalan način od 100% visokovrijednog krtog mesa i iznutrica. Pažljivim konzerviranjem pomoću naše metode vrlo kratkog kuhanja na niskim temperaturama čuvamo sve vrijedne sastojke na optimalan način. To je raznovrsna prehrana kakva bi i trebala biti. Ukusno kao nedjeljni jelovnik ili kao sočna poslastica između obroka, svakako će oduševiti Vašeg psa. Rok valjanosti neotvorenih Canis Plus Mesne obroke u ovitku je 8 mjeseci od datuma proizvodnje.

Naturavetal Canis Plus® Mesni obroci u ovitku

Preporuka za hranjenje

Dnevne količine pri redovnom hranjenju uključivo s prilozima:

3% tjelesne mase (kod štenadi 5%, kod zrelih 2,5%). Izračunatu količinu dijeli se na 70% mesa, 30% priloga od voća/povrća ili pahuljica, dopunjena kalcijem i uljem

Može poslužiti i kao ukusna nagrada između obroka

Kombinirana ishrana: pola navedene dnevne količine Canis Plus® Suhe hrane te 1,5% TM (kod štenadi 2,5%, kod zrelih pasa 1,25%) mesa i priloga.

Referentne vrijednosti prilagoditi u odnosu na temperament i starost psa.
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.