Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Frau füttert einen Hund

Naturavetal® podrška i savjeti

+385 1 888 07 91

Na raspolaganju za vas od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
Ili e-poštom na: info@naturavetal.hr

Naturavetal® tim stručnjaka

Fokus svega što radimo je dobrobit vaše životinje za koju postoji sveobuhvatan, dokazani Naturavetal asortiman proizvoda s visokokvalitetnom hranom, visokokvalitetnom dodatcima prehrani, prvoklasnim proizvodima za njegu i potpuno prirodnim grickalicama za žvakanje. Željeli bismo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju i uz odgovorno obećanje da ćemo pružiti sve najbolje za vašu životinju. Zbog toga smo mi, kao vaš stručnjak za pitanja cjelovite predanosti zdravlju, vitalnosti i kvaliteti života vaše životinje , na raspolaganju za savjete i pomoć u slučaju pitanja i problema. Jer svaka je životinja drugačija. Svaka životinja jede drugačije. I svaka životinja treba njegu na temelju potreba. Kako biste uvijek odabrali pravu hranu naš specijalistički tim pomoći će vam važnim savjetima i korisnim informacijama. Uz to, iscjeliteljica životinja Jacqueline Hawighorst sretna je što je vaš osobni kontakt za načine alternativnog razmišljanja. U slučaju posebno stresnih životinja, temeljiti savjeti mogu vam pomoći u određivanju ispravnog hranjenja jer je vaša životinja jedinstvena – stoga njezina prehrana mora biti prilagođena njezinim potrebama i potrebe. U svakom slučaju – i za sve kože – djelovanje u skladu s prirodom i u skladu s drevnim ljekovitim znanjem također znači da je uzročno-cjelovito zdravlje moguće samo ako se prema životinji odnosimo na način primjeren vrsti, poštujemo njene osnovne potrebe i uvažavamo biološki prikladno hranjenje.

Naturavetal® – Well4Animal

To također uključuje puno razumijevanja za životinju, kao i ispravnu komunikaciju sa životinjom. Na taj se način tijelo i duša životinje mogu održavati u zdravoj ravnoteži i vitalnost. Iskoristite naše iskustvo kao dragocjen doprinos dugom, zdravom i sretnom suživotu ljudi i životinja. Sve to u skladu s našom osnovnom smjernicom: Naturavetal – Well4Animal.
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.