Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Natürlich veterinärmedizinisch empfohlen Logo

Što preporučuju veterinari

Sve više i više veterinara mijenja svoja razmišljanja o životinjskoj ishrani u skladu s prirodom. U veterinarskoj je praksi najlakše vidljivo da pogrešna ishrana može dovesti do teških oboljenja. Spoznaja da je vrsti prilagođeno i prirodno hranjenje najbolje za dug, radostan i vitalan život životinje sve je šire prihvaćena – jer zdravlje životinje ovisi i o tome što jede.

Naturavetal kao proizvođač s cjelovitim pristupom i razmišljanjem teži dobrobiti povjerenih nam životinja – kroz pravilnu ishranu! Mnoge kronično-degenerativne bolesti moguće je spriječiti uz pomoć alternativne terapije i prirodnih metoda regulacije.

Od kupaca, veterinara i naturopata za životinje često čujemo da ne postoji stvarno kvalitativno usporediva suha hrana koja tako dobro udovoljava prirodnim potrebama životinja. Canis Plus za pse kao i suha hrana Felins Plus za mačke hladno su prešane i ne sadrže bojila, arome i konzervanse. Zbog svojih smo se uvjerenja odlučili za proizvodni postupak hladnog prešanja – i zato koristimo samo one sirovine koje našim kupcima i njihovim životinjama jamče izvanrednu, prirodnu kvalitetu.

Uz to, prehrana sirovom hranom jedna je od najboljih varijanti ishrane životinja. Nažalost, zbog današnjeg užurbanog načina života, vlasnici pasa i mačaka često nemaju vremena hraniti svoje životinje svježim mesom i povrćem. Zato naša hladno prešana suha hrana uz obilje životinjskih bjelančevina, prirodnog začinskog bilja, algi i esencijalnih ulja sadrži i rižu, proso, kukuruz i zob – sve za optimalnu prehrambenu opskrbu Vaših ljubimaca. Alergeni kao što su pšenica i ječam nikad nisu sadržani u Naturavetal hrani.

Bilo da tražite vrijednu zamjenu za ishranu sirovim mesom ili jednostavno ukusnu promjenu, Naturavetal Potpuni obrok u limenci, Mesni obrok u limenci i Mesni obrok u ovitku za pse te Mesni obrok u ovitku za mačke dobar su izbor za prirodnu i zdravu ishranu životinja.

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.