Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Trockenfutter

Prednosti blagotvorne ishrane prirodnom potpunom hranom Canis Plus®

Prednosti hranjenja s prirodnom potpunom hranom Canis Plus®

Proizvedeno s posebnom pažnjom

Kvalitetna suha hrana trebala bi biti hladno prešana i bez sintetičkih dodataka – baš kao naš Canis Plus®.

Posebnost naših hladno prešanih sorti suhe hrane Canis Plus® je što se sirovine pažljivo obrađuju pojedinačno:

Meso je kuhano i samljeveno kako bi se moglo prešati.

Izvori ugljikohidrata, poput heljde ili smeđeg prosa, pripremaju se jedinstvenim patentnim postupkom pomoću vruće pare kako bi se njihove vrijedne hranjive tvari što bolje očuvale. Strukture sirovih vlakana odvojene su jedna od druge bez uništavanja – tako da su optimalno probavljive za psa.

Povrće, voće i začinsko bilje lagano se suši na zraku i dodaje u ovom obliku neposredno prije hladnog prešanja. Jedino sušenje na zraku osigurava najbolje moguće očuvanje različitih hranjivih sastojaka.

Radimo na manjim temperaturama: Naše hladno prešanje, nježno prema vitalnim tvarima, odvija se na približno 39 ° C, pod kratkim pritiskom. Kao rezultat toga, vitamini, minerali i sekundarne biljne tvari uglavnom se zadržavaju.

Naša hladno prešana Canis Plus® suha hrana ne bubri u želucu, već se raspada na svoje sastojke. Zahvaljujući našem postupku hladnog prešanja možemo se osloboditi svih sintetičkih dodataka i ponuditi visokokvalitetnu i čisto prirodnu cjelovitu hranu za životinje. Potpuna hrana Canis Plus® sadrži samo jednu vrstu mesa ili ribe za svakodnevno hranjenje, prikladno vrsti.

Esencija života

Posebnost hladno prešane potpune hrane Canis Plus su moćne klice golozrne zobi i smeđeg prosa koje sadrže “esenciju života“. Mladim biljkama služe kao spremište vitamina, minerala, bjelančevina, omega -3, -6 i -9 masnih kiselina kao i prirodnih antioksidansa, a u sebi nose enormnu vitalnost.
Sadržaj vitamina klijanjem se može uvećati i za 400 do 600%. Zbog svoje krhke strukture, klice su lako probavljive. Za razliku od dormantnog sjemena, klice su i enzimski visoko aktivne. Potpuna hrana Canis Plus uz sve je ovo i jedina hrana koja sadrži 100% prirodni i prehrambeno vrijedni kompleks DogProMin od algi i začinskog bilja. Ovime se na najbolji način pomaže metabolizam i sprečava nutritivne deficite – jer spriječiti je bolje nego liječiti.

Naš DogProMin - prirodni vitalni kompleks

Naš DogProMin zaokružuje naše recepte za suhu hranu Canis Plus® i, uz ostale nježno obrađene sastojke, daje vrijedne vitamine, minerale i elemente u tragovima u njihovom prirodnom obliku. Naša biljna mješavina i mješavina algi sadrže ne samo vapno od algi, već i pivski kvasac koji osigurava prirodne vitamine B skupine, za prirodnu opskrbu kalcijem. Uz to, sastojci poput artičoke, komorača i maslačka proširuju recept DogProMin, tako da širok raspon zdravih hranjivih sastojaka doprinosi prirodnoj opskrbi psa.

Lako probavljivo - zrno ne bubri

Za razliku od ostalih uobičajenih hrana za pse, suha hrana Canis Plus ne bubri u želucu. Canis Plus jednostavno se rastvara na svoje sastavne dijelove– baš kao što je priroda predvidjela, čime se čuva želudac i može pozitivno utjecati na njegovu prirodnu peristaltiku. Time se pak može pomoći peristaltiku crijeva i potaknuti njihovo prirodno čišćenje, čime se u konačnici može smanjiti i opasnost od nastanjivanja parazita u crijevima koji često znaju uzrokovati alergije na hranu. Naturavetal polaže veliku vrijednost na visok standard kvalitete. Svi sastojci otvoreno su i pojedinačno iskazani na pakiranju.

S bogatim sastojcima - najbolji izbor za četveronožne sladokusce

Potpuna hrana Canis Plus ne sadržava životinjske i biljne nusproizvode kao primjerice brašno od perja, kandže, rogove ili stabljike, stapke i lišće. Takvi sastojci ne pripadaju u hranu za pse! Povrh toga, potpuna hrana Canis Plus ne sadrži punila, zbog čega je iznimno dobro probavljiva, a količina stvarno potrebne hrane – te time i izmeta – manja. Sastojke obrađujemo svježe, bez dodavanja konzervansa. Sve ovo omogućuje prirodno zdravu ishranu, čak i za životinje sa zdravstvenim problemima.
Sve sastojke biramo brižno i savjesno, i redovno ih ispitujemo u nezavisnim i renomiranim laboratorijima. Zbog svoje neusporedive kvalitete i bogatstva okusa asortiman Canis Plus najbolji je izbor za pse gurmane i sladokusce, koji će je s oduševljenjem pojesti. Potpuna hrana Canis Plus dobro se nadopunjuje s BARF ishranom, i to Naturavetal mesnim obrocima u limenci i mesnim obrocima u ovitku, a kao alternativu preporučuje se i vlasnicima koji svojim psima rado kuhaju. Preporučujemo je i u zamjenu za svježu hranu kojom se psa inače hrani (npr. na godišnjem odmoru ili sl.).

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.