Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr

"Želja za držanjem životinja postoji još od davnina: ona je zapravo čežnja civilizirana čovjeka za izgubljenim rajem."
- Konrad Lorenz

Zdravi za cijeli život: mačka i pas

Svojim četveronožnim ljubimcima vlasnici iznad svega žele kvalitetu življenja i vitalnost u skladu s njihovom prirodom. Upravo to nadahnjuje našu strast za proizvodnjom zdrave i cjelovite hrane – onakve kakvu je priroda predvidjela i koja zadovoljava nagonski i evolucijski uvjetovane potrebe životinja. Svjesni odgovornosti prema cijelosti prirode i njenim stvorenjima, obazrivi smo i prema okolišu.

Vrijednosti Naturavetal-a

Iz etičkih načela kategorički odbijamo ispitivanja na životinjama. Uz to, jamčimo da naša hrana sadrži upravo ono što je navedeno na pakiranju. U cilju nam je da se naši kupci s povjerenjem mogu osloniti na proizvodnju, sadržaj i naznačene karakteristike proizvoda. Naš recept za ovo vrlo je jednostavan: hranu proizvodimo po uzoru na čistu prirodu – što je bliže izvornoj moguće. Ni sami ne želimo ništa manje od jamstva 100%-tne dobrobiti životinja. Zato smo hranu za pse i hranu za mačke razvili po uzoru na prirodu, a koncepte hranjenja osmislili kao potpuno prirodnu i vrsti primjerenu brigu za Vaše i naše ljubimce. Naša hrana za pse i hrana za mačke prirodna je, visokokvalitetna i primjerena vrsti te ne sadrži nepotrebne dodatke. Povrh ovoga, fleksibilnost naše hrane svaki obrok čini prilagodivim kako individualnim potrebama životinje, tako i svakodnevici njena vlasnika.

Da bismo Vašim i našim životinjama mogli ponuditi ono najbolje, strastveno zagovaramo prirodne koncepte hranjenja u duhu filozofije Naturavetal-a:

Za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.

Za sva Vaša pitanja u vezi ishrane pasa i mačaka vjerno Vam stojimo na raspolaganju. 

S najboljim željama

Vaš Naturavetal Tim

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.