Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Mačka okružena cvijećem

Felins Plus® Perad & Riba: prirodna suha hrana za mačke

Naturavetal-ov patentirana metoda kuhanja

Jedinstvena suha hrana za mačke Felins Plus® Perad & Riba s visokim udjelom mesa i ribe prava je posebnost: hladno je prešana i 100% bez sintetičkih dodataka. Zdravoj probavi doprinijet će i u kombinaciji s Felins Plus Obrocima u ovitku ili Obrocima od sirovog mesa. Sadržane žitarice (koje su prethodno hidrotermički obrađene patentiranim procesom kuhanja) bogate su sirovim vlaknima i celulozom. Felins Plus® Perad & Riba pomaže redovnu probavu, potiče peristaltiku crijeva i smanjuje mogućnost intestinalnih adhezija. Perad odlikuje dobra iskoristivost masti, a riba opskrbljuje visokovrijednim bjelančevinama. Zelenousna školjka u prahu kao izvor esencijalnog taurina pomaže prirodno očuvanje zglobova. Prirodna snaga biranog i na zraku osušenog povrća i voća daje vitamine, a dijatomejska zemlja pruža moć minerala. Sadržana kokosova mast i lososovo ulje brinu za zdravu kožu i sjajno krzno, a mačja metvica zaokružuje ukupni okus hrane. Uz to, sadržani pivski kvasac donijet će sjaj krznu, a Algalni vapnenac osigurati prirodni kalcij.  

Optimalna dopuna BARF ishrani

Felins Plus® Perad & Riba optimalna je dopuna BARF ishrani ili Felins Plus Obrocima u ovitku. Idealan omjer u ovakvoj kombinaciji jest 80% mokre hrane koja sadržava meso i 20% suhe hrane. Na taj se način mački ujedno osigurava dovoljnu količinu tekućine. Ipak, dobro je znati da mačka bez vode može izdržati do dva dana, pa se stoga svakako pobrinite da je Vašoj mački uvijek dostupno dovoljno svježe vode radi prevencije problema s mjehurom i bubrežnih tegoba. Felins Plus® Perad & Riba poslužit će i kao prirodna poslastica ili posebna nagrada.  

Naturavetal Felins Plus® Suha hrana

Preporuka za hranjenje

Felins Plus® Perad & Riba optimalna je dopuna BARF ishrani ili Felins Plus Obrocima u ovitku. Idealan omjer u ovakvoj kombinaciji jest 80% mokre hrane koja sadržava meso i 20% suhe hrane. Na taj se način mački ujedno osigurava dovoljnu količinu tekućine.

Ipak, dobro je znati da mačka bez vode može izdržati do dva dana. Budući da voda čini dvije trećine njenog tijela, time je važnije da ju većinskim dijelom hranite mokrom hranom.

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.