Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Hund liegt auf einer Wiese

Canis Plus® Potpuni obrok u limenci: Kvaliteta je najbolji recept

Cjelovita ishrana

Novi Canis Plus Potpuni obrok u limenci od odabranih, prirodnih sastojaka i visokovrijednih sirovina na posve će prirodan način zadovoljiti potrebe Vašeg psa životno važnim vitaminima, bjelančevinama, elementima u tragovima i mineralima. Naturavetal ne koristi sintetički proizvedene vitamine kao ni sintetičke dodatke koji poboljšavaju prihvatljivost. S Canis Plus Potpuni obrok u limenci cjelovita ishrana Vašeg psa postaje jednostavna i praktična: kao potpuna hrana raspoloživi su u 9 varijante, a usto ih se može kombinirati i s Naturavetal hladno prešanom i mesom bogatom suhom hranom. Zdrava kombinacija potrebnih hranjivih tvari Vašem će četveronožnom prijatelju pružiti odličan doživljaj okusa na Vaše zajamčeno zadovoljstvo.

Cjelovita potpuna hrana za Vašu životinju

Hrana Canis Plus Potpuni obrok u limenci osigurava sveobuhvatnu dobrobit i ishranu kakvu je priroda predvidjela. Svježe meso i svježa riba, odabrano začinsko bilje i voće, vrijedno ulje i kalcij čine sastav od najboljih sastojaka koje priroda može pružiti. Ovime se svakodnevno potiče životnu energiju, vitalnost i zdravu ravnotežu tijela. Canis Plus Potpuni obrok u limenci s velikom pažnjom proizvodimo brižljivom i umjerenom preradom visokovrijednih sirovina u prvoklasne proizvode. Jednostavno rečeno: hrana za pse istinske kvalitete – za vrsti primjerenu kvalitetu života. Sve naše šarolike varijante i njihova otvorena, transparentna deklaracija dokazuju primjerenost za pse s alergijama: pored dvije varijante bez žitarica nudimo i dvije vrste sa “zamjenskim“ žitaricama (prosom ili heljdom). Ove vrste ujedno su pogodne za obogaćivanje prehrane, ali su i spas za pse s preosjetljivostima. No potrebama primjerena premium hrana nije samo iznimno ukusna – ona pruža i dovoljno esencijalnih masnih kiselina za jaki imunološki sustav te vlakna za pravilnu funkciju crijeva.

Veliki plus

Canis Plus Potpuni obrok u limenci pruža fleksibilnost na godišnjem odmoru i prva je preporuka kao dopuna za pse na BARF ishrani. Canis Plus Potpuni obrok u limenci prirodno je dobrog okusa i čisti je užitak za Vašeg četveronožnog pratitelja. Vaš će se pas zvjerski veseliti ukusnoj promjeni u svojoj zdjeli, a može birati između sljedećih varijanti Canis Plus Potpunog obroka u limenci:

Pored mesa, ribe, divljači i piletine, ove četiri varijante koje će razmaziti i vrsti primjereno opskrbiti Vašeg najvjernijeg pratitelja sadrže i svježe povrće, voće, začinsko bilje: pastrnjak, mrkvu, celer, zucchini, bundevu, potočarku, koprivu, peršin, maslačak, šipak, jabuke, šumsko voće, kruške, algu spirulinu, timijan kao i prosenu kašu, heljdu, ulje konoplje, ljuske jajeta u prahu, Algalni vapnenac.

Naturavetal Canis Plus® Potpuni obrok u limenci

Preporuka za hranjenje

U odnosu na trenutnu tjelesnu masu (TM) psa, Naturavetal preporučuje sljedeće dnevne količine hrane:

• za mlade pse u razvoju – pribl. 5-8% TM
• za aktivne, odrasle pse – pribl. 3-5% TM
• za mirnije i zrelije pse – pribl. 2,5-3% TM

Ove je referentne vrijednosti potrebno prilagoditi u odnosu na temperament i starost psa.

U obzir je potrebno uzeti i životne uvjete psa, ali i razinu aktivnosti, pasminu i godišnje doba.

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.