Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr

NOVO: Ukusne suhomesnate trakice i kockice konjskih pluća za pse svih dobi i veličina

Naše suhomesnate poslastice od konjskog, kozjeg, jelenjeg i pačjeg mesa željne su delicije od kojih brže kucaju srca mladih i starih pasa, kao i vrlo malih i vrlo velikih pasa. Ovisno o individualnim potrebama vašeg psa, možete birati između 4 različite varijante: Sve suhomesnate poslastice prikladne su za alergičare i pse osjetljive na hranu, jer se svaka sastoji od 100% delikatno osušenog konjskog, kozjeg, srnečeg ili pačjeg mesa. Osim toga, sve su poslastice relativno mekane, tako da ih možete lako ručno razlomiti na manje komade. Psi svih veličina, stariji psi, ali i štenci i mladi psi jako se dobro slažu s našim suhomesnatim trakicama i ne mogu bez njih nakon što ih kušaju.

Canis Plus® trakice od suhog mesa

Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Pferd
Konjetina
Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Reh
Srnetina
Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Ente
Pačetina
Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Ziege
Kozetina

Izbor je vaš: naše poslastice na bazi suhog konjskog i kozjeg mesa imaju nizak udio masnoće i stoga su posebno prikladne za pse sklone prekomjernoj tjelesnoj težini, dok poslastice na bazi mesa divljači i patke imaju nizak udio masnoće. Posebno su popularne veće nagrade za aktivne pse koji se vole istezati i raditi do maksimuma te mogu iskoristiti dodatni dio energije tijekom treninga.

Ali nisu samo naše nove suhomesnate poslastice te koje tjeraju pseće srce da brže kuca, jer sada nudimo i lako probavljive konjske plućne kocke s niskim udjelom masti, u što mogu biti sigurni psi s alergijama, posebno sretni. Naše nježno osušene konjske plućne kocke ne sadrže umjetne aditive ni konzervanse te su stoga vrlo prikladne i za pse osjetljive na hranu.

Naturavetal Kausnack Pferdelungenwürfel
Konjska pluća u kockama

Imate li bilo koje pitanje o hranjenju i promjeni hrane, obratite se našem timu stručnjaka. Dostupni smo od ponedjeljka do petka između 8:00 i 16:00 sati na tel. br.: 01 888 07 91.

Podijelite ovu objavu
Share on email
E-Mail
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.