Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Hund liegt auf dem Rücken auf einer Wiese

Pas ima zdravu kožu i sjajnu dlaku

Zdravo i sjajno krzno uvijek je znak da je i životinji dobro. Čim krzno izgubi sjaj, postane čekinjasto i čini se oštrim i matiranim, može značiti da životinja nije optimalno opskrbljena hranjivim tvarima.
Razlozi za to mogu biti brojni: jednostrana, neuravnotežena prehrana koja životinji ne pruža sve potrebne i kvalitetne hranjive tvari, povišena potreba, kao primjerice prije ili tijekom linjanja, ili možda zbog parazita, koji opterećuju životinju.
Ako primijetite da krzno Vašeg psa izgleda čekinjasto i oštro, za početak obratite pozornost na način prehrane Vaše životinje.
Uravnotežena prehrana prilagođena pasmini, koja životinji pruža vitamine, minerale i hranjive tvari u njihovim prirodnim oblicima tvori temelj zdravog i vitalnog života – a to se vidi i na krznu. Linijom proizvoda Canis Plus hladno prešana suha hrana razvili smo cjelovit koncept, koji Vam daje mogućnost korištenja onog najboljeg iz prirode, pri čemu možete birati između nekoliko okusa te svom ljubimcu pružiti sve što mu treba.

Pivski kvasac, koji se nalazi u tim proizvodima, a poznat je kao bogat izvor vitamina B skupine, minerala i elemenata u tragovima, kao što su cink, selenij, natrij ili kalij, još je i bogat izvor različitih aminokiselina. Tako pivski kvasac ne pomaže samo zdravlju kože i krzna, nego i cijelog organizma.
Osim toga, Canis Plus hrana za štence i mlade pse te sorte sport, perad, losos i janjetina sadrže hladno prešano lososovo ulje, koje tijelu pruža esencijalne omega 3 i omega 6 masne kiseline, te tako potiče zdravlje kože, krzna i kandži.

Savjet za zdravu kožu

U fazama povišenih potreba, primjerice nakon duže bolesti, za noseće, mlade ili stare životinje ili u vrijeme pripreme za linjanje nudimo još jedan koristan dodatak: Canis Extra Aktiv – njegov jedinstveni sastav od morskih algi, komorača, maslačka i koprive te mnogih drugih organizam opskrbljuje važnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima te tako ovaj hranidbeni push-up potiče metabolizam na najbolji mogući način.
Pod pojmom metabolizma podrazumijevamo sve biokemijske procese u živim bićima, odnosno stanicama. Stanica uzima hranjive tvari i metabolizira ih, tako što ih razgrađuje odnosno rekonstruira te iz njih nastaju nove tvari, koje organizam koristi u različite svrhe, npr. kao izvore energije ili za stvaranje novih kožnih stanica ili su mu potrebne za krzno. Problemi s metabolizmom dakle mogu imati jako različite i dalekosežne posljedice za cijeli organizam.

Naturavetal savjet: Promovirajte sjaj i gipkost dlake i kože

A za ekstra dozu sjaja nudimo Vam Canis Extra lososovo ulje – esencijalne omega 3 i omega 6 masne kiseline koje sadrži mogu, kao dodatak prehrani, pomoći krznu da bude zdravo i sjajno, koži da ostane zdrava, a kandžama da budu čvrste. Postupak kojim se dobiva, takozvano hladno prešanje, čuva vitamine i važne nezasićene masne kiseline. To Canis Plus lososovo ulje čini iznimno kvalitetnim prirodnim proizvodom.

Canis Plus pivski kvasac – kao bogat izvor vitamina iz B skupine, minerala i elemenata u tragovima uvelike doprinosi zdravlju kože i sjaju krzna, te time nije esencijalan samo kod sirove hrane, nego za svakoga tko dodacima prehrani želi pomoći svojoj životinji za vrijeme pojačane potrebe za hranjivim tvarima, kao primjerice pri linjanju.

Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći po svim pitanjima. Možete nas kontaktirati od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broj 01 888 07 91 ili e-poštom na: info@naturavetal.hr.

Mogli bi vas također zanimati ovi postovi

Podijeli objavu

Share on email
Putem e-pošte
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.