Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Hund auf einer Wiese

Canis Plus® Mesni obrok u limenci – čisti mesni užitak

100% čisto meso i iznutrice

Trk do limenki! Svim psima žuri se doći do zdjele i svima se skuplja slina u ustima. Canis Plus® Mesni obroci u limenci dostupni su u različitim varijantama u limenkama od 410g i 820g za oplemenjivanje ishrane 100% čistim mesom – za zajamčeno primjerenu prehranu. Zahvaljujući svom sastavu od isključivo jednog izvora životinjskih bjelančevina u obliku čistog mesa, cijeli naš asortiman primjeren je i za pse s osjetljivostima i intolerancijama na hranu, ali i za izbirljive sladokusce koji će jednostavno uživati! Ovi pažljivo pripremljeni gurmanski obroci mogu na zdrav način dopuniti našu suhu hranu ili poslužiti kao priželjkivana nagrada za Vašeg psa. Kod kombiniranja suhe i mokre hrane, polovicu preporučene dnevne količine Canis Plus® suhe hrane poslužiti ujutro uz polovicu naznačene količine Mesnog obroka u limenci s pahuljicama i prahom ljuski jajeta. Drugu polovicu suhe hrane poslužiti uvečer.

Canis Plus® Mesni obrok

sadrži najbolje meso i vrijedne iznutrice u tri varijante: Govedina · Goveđi burazi · Pačetina. Čak i u BARF ishrani praktičan su i smislen nadomjestak za svježe meso, jer meso je komadić vitalnosti.
Canis Plus® Mesni obrok osmišljen je na čisto prirodnoj bazi – da bi zdjelica uvijek bila puna dobrog mesa.

Preporuka za hranjenje

Dnevne količine pri redovnom hranjenju uključivo s prilozima:

• 3% tjelesne mase (kod štenadi 5%, kod zrelih 2,5%). Izračunatu količinu dijeli se na 70% mesa, 30% priloga od voća/povrća ili pahuljica, dopunjena kalcijem i uljem

• može poslužiti i kao ukusna nagrada između obroka

• kombinirana ishrana: pola navedene dnevne količine Canis Plus® Suhe hrane te 1,5% TM (kod štenadi 2,5%, kod zrelih pasa 1,25%) mesa i priloga.

Referentne vrijednosti prilagoditi u odnosu na temperament i starost psa.

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.