Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Kleiner Hund auf einer Blumenwiese

Canis Plus® Obrok u limenci za štenad

Cjelovita ishrana

Fleksibilnost u ishrani štenadi može biti presudna za njihovu kasniju podnošljivost pojedinačnih vrsta hrane. Mnogi uzgajači štenad zato ne hrane samo jednom vrstom hrane nego kombiniraju mokru i suhu hranu, ali i BARF ishranu. Štenad se tako navikava na različite vrste i okuse hrane, a takva raznovrsnost koristi probavnom sustavu koji će na kasnije promjene hrane u pravilu biti manje podložan iritaciji. Da biste svom štenetu uvijek mogli ponuditi hranu prilagođenu njegovim individualnim potrebama, osmislili smo tri nove varijante Obroka u limenci za štenad i mlade pse u razvoju. Svaka od tri varijante Obroka u limenci za štenad i mlade pse sadrži isključivo jedan izvor životinjskih bjelančevina u obliku bogatog udjela mesa. Usto, naši Obroci u limenci za štenad ne sadrže žitarice. Hrana ovakvog sastava temelj je za razvoj zdravog probavnog sustava u štenadi i mladih pasa. Naturavetal koncepti hranjenja omogućuju ishranu po uzoru na prirodu. Sve ovo pomaže osigurati zdravi početak dugog života štenadi i mladih pasa.

Naturavetal Canis Plus® Obroci u limenci za štenad

Preporuka za hranjenje

Dnevne količine hrane u odnosu na trenutnu tjelesnu masu (TM) psa:

psi do 7. mjeseca starosti: pribl. 5-8% TM
od 7. do 12. mjeseca starosti: pribl. 3-5% TM
od 13. mjeseca starosti psi mogu jesti Canis Plus® Potpune obroke u limenci

Svi naši obroci u limenci kao zasebni se obroci mogu kombinirati s Canis Plus® hladno prešanom suhom hranom ili s BARF ishranom.

Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.