Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Hund schaut in die Kamera

NOVO: Canis Plus® InsectVetal® - hladno prešana dopunska hrana za pse na bazi proteina kukaca

Naš novi Canis Plus® InsectVetal® prva je naša hladno prešana dopunska hrana za pse na bazi proteina od kukaca.

Ličinke crne vojničke muhe (Hermetia Illucens) služe kao baza bogata proteinima, zaokružena rižom cjelovitog zrna i drugim važnim hranjivim sastojcima poput brusnice, borovnice i banane, kao i našim dokazanim kompleksom DogProMin. To čini naš Canis Plus® InsectVetal® jednostavnom dopunskom hranom koja nudi mogućnost hranjenja na održiv način, a istodobno na način prilagođen vrstama redovitim hranjenjem uz naše cjelovite vrste hrane. Naša nova hrana za pse s proteinima kukaca također je pogodna za alergičare, jer su proteini kukaca alternativa uobičajenim izvorima mesa.

Otvaramo novo područje u odgovarajućem hranjenju pasa – održivije nego ikad prije. Za više informacija o našoj novoj hrani za pse s proteinima kukaca, pogledajte ovdje.

Canis Plus® InsectVetal®

Podijeli objavu

Share on email
Putem e-pošte
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.