Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Ridgeback štenci

NOVO: Više vrsta suhe hrane za male pse i potpuni obroci u limenkama od 400g

S velikim zadovoljstvom predstavljamo naše nove proizvode koji će posebno razveseliti vlasnike pasa manjih pasmina i mladih pasa:

Hladno prešana Canis Plus® suha hrana perad, janjetina ili govedina za odrasle pse, kao i Canis Plus® losos za štenad i mlade pse sada je dostupna i u manjem formatu peleta, a popularni Canis Plus® kompletni jelovnici Konjetina i Crni bakalar sada su također dostupni u limenkama od 400g.

Više hladno prešane suhe hrane s malim peletama za male pasmine pasa

Canis Plus® perad, janjetina i govedina – sada dostupni i u malom formatu peleta: naši provjereni recepti ostali su isti – jedino što se promijenilo je veličina peleta. Ali ne mogu biti sretni samo mališani, jer se pelete mogu spakirati u vrećicu i zatim hraniti psima kao slasnim poslasticama, čak i većim pasminama pasa.

Hladno prešana hrana za štence od lososa sad u malim peletama

Sada nudimo naše hladno prešane Canis Plus® pelete za štenad i mlade pse losos u obliku malih peleta. U slučaju intolerancije na hranu ili alergije, je lako probavljiva hrana za štence s lososom uvijek prvi izbor i preventiva za mališane, kao i odlična preporuka za izbirljive štence i mlade pse manjih pasmina.

Canis Plus® potpuni obrok Konjetina & i Crni bakalar u limenkama od 400g

Canis Plus® potpuni obrok konjetina s tikvicama i bundevama & Canis Plus® poptuni obrok s crnim bakalarom, pastrnjakom i mangom, sada je dostupan i u limenkama od 400g.
Naš potpuni obrok od konjetine impresionira svojom jednostavnošću. Sastojci u uravnoteženom receptu osigurava, da alergičari vrlo dobro podnose hranu za pse od konjetine. Potpuni obrok s crnim bakalarom obogaćuje dnevnu ishranu ribom i stoga se može izvrsno hraniti u kombinaciji s ostalim našim Canis Plus® potpunimi obroci. Posebno stariji psi imaju koristi od redovitog hranjenja lako probavljivim potpunim obrokom crnog bakalarja.

Imate li bilo koje pitanje o hranjenju i promjeni hrane, obratite se našem timu stručnjaka. Dostupni smo od ponedjeljka do petka između 8:00 i 16:00 sati na tel. br.: 01 888 07 91.

Podijelite ovu objavu

Share on email
E-Mail
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.