Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr
Zwei Hunde mit langem Fell

Canis Plus® Obroci za štenad s puno mesa

Da bismo Vama i svim novim vlasnicima štenadi ponudili fleksibilnost i širi izbor opcija ishrane, osmislili smo tri nova Potpuna obroka za štenad i mlade pse u razvoju. Naši Obroci za štenad ne sadrže žitarice, a bogati su mesom i vrijednim tresetom koji svakodnevno pomaže funkciju probavnog sustava. Fleksibilnost u ishrani štenadi u kasnijim fazama života može biti ključna za podnošljivost pojedinačnih vrsta hrane. Mnogi uzgajači i vlasnici pasa zato ne hrane samo jednom vrstom hrane, nego kombiniraju mokru i suhu hranu, ali i BARF način ishrane. Štenad se tako navikava na okuse različitih vrsta hrane, što pogoduje probavnom sustavu i smanjenoj preosjetljivosti na kasniju promjenu vrste hrane. Naturavetal koncepti hranjenja osmišljeni su po uzoru na prirodnu ishranu. Sve ovo štenadi i mladim psima pomaže osigurati zdravi početak dugog života.

Canis Plus® Obroci za štenad Govedina, Janjetina ili Kozetina – 820g

Visokovrijedna potpuna hrana za štenad i pse u razvoju ili kao promjena za pse svih dobi. S posebno visokovrijednim mesom te tresetom kao prirodnim prilogom s hranjivim tvarima i mineralima za savršeni početak zdravog života psa.

Dalje do svih varijanti

Naturavetal Info

Treset se stotinama godina tradicionalno i uspješno primjenjuje za pospješivanje zdravog probavnog sustava i otpornosti organizma. Jedinstveni sastav treseta može potaknuti metabolizam, doprinijeti porastu crijevne flore te time sveukupnom iskorištavanju hrane.

Canis Plus Obrok za štenad Kozetina

Obrok u limenci za štenad Kozetina sa zucchini tikvicom i tresetom sadrži puno mesa i dobre iznutrice, a zbog birane kozetine primjeren je i za pse s intolerancijama. No ovaj cjeloviti obrok nije namijenjen isključivo psima s osjetljivostima – izvrstan je i u službi raznovrsne ishrane pasa u razvoju. Zucchini tikvica lako je probavljiva, a jabuka i brusnice nose snagu vitamina C te pomažu obranu tijela od slobodnih radikala.

Canis Plus Obrok za štenad Govedina

Obrok u limenci za štenad Govedina s brokulom i tresetom s puno mesa i dobrih iznutrica izvor je snage za nove avanture. Zahvaljujući samo jednom sadržanom izvoru bjelančevina, primjeren je za postupno privikavanje štenadi na razne vrste mesa. Brokula je istinska “super-hrana“ za mozak i crijeva, a mrkva i kruška donose aromu i raznovrsnost. 

Canis Plus Obrok za štenad Janjetina

Obrok za štenad Janjetina s pastrnjakom i tresetom sadrži puno mesa i dobrih iznutrica, iznimno je aromatičan i primjeren kako za pse s osjetljivostima tako i za izmjenjivanje s ostalim varijantama Obroka za štenad. Pastrnjak, bundeva i šumsko voće imunološki sustav pomažu sadržanim karotenom.

Naturavetal Info

Sastav s više mesa i kalcija i bez žitarica ovaj Obroke u limenci čini primjerenim za uzgoj štenadi i odrastanje mladog psa. Naši obroci za štenad prava su alternativa za pse na BARF ishrani upravo zbog međusobne izmjenjivosti naše suhe i mokre hrane. Vrijedno začinsko bilje i ulje konoplje optimalno zaokružuju njihov sastav. 

Imate li pitanja ili trebate detaljan savjet za zdravu ishranu štenadi?
Naši će Vam Stručnjaci rado pomoći: +385 98 929 1264

Podijeli objavu

Share on email
Putem e-pošte
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.