Pretraga
Moj Naturavetal
Tražite na Naturavetal.hr

Prirodna esencijalna dopunska hrana za pse na BARF ishrani:
Canis Extra Brašno morskih algi

Vrsti primjerena ishrana najvažniji je preduvjet dobrog zdravlja. Da bi mesne obroke učinili cjelovitima dodatkom čistoprirodnih hranjivih tvari, za zagovornike sirove ishrane Naturavetal je razvio BARFPro – liniju proizvoda od čisto prirodne dopunske hrane.

Canis Extra Brašno morskih algi

Brašno morskih algi bogato je vitaminima, mineralima, elementima u tragovima i aminokiselinama, a ponajvažnije jodom koji u BARF ishrani može poslužiti kao alternativa ribi, sadrži mnoštvo osnovnih hranjivih tvari i pomaže izlučivanje toksina putem crijeva. Pozitivno djeluje na imunološki sustav, ligamente i tetive, kandže i krzneni pokrov. Sadržana irska alga ima sposobnost pojačanja boje dlake.

Naturavetal Info

Brašno morskih algi može iznutra pozitivno utjecati na pH-vrijednost sline koja je uz prirodnu ishranu važna za sprečavanje stvaranja zubnog kamenca.

Imate li pitanja o našoj dopunskoj hrani i preporukama za hranjenje, npr. kod posebnih potreba? Obratite nam se! Naš Tim savjetnika za Vas je tu kroz sve razvojne faze Vaše životinje! Naši savjetnici dostupni su telefonskim putem na broju +385 98 929 1264

Podijeli objavu

Share on email
Putem e-pošte
Click Here
Naturavetal Logo
Naš bilten s vrijednim savjetima i informacijama o novostima Prijavite se brzo i jednostavno na naš bilten! Informirat ćemo Vas o našim novostima o prirodnoj i zdravoj hrani za pse i vrsti primjerenoj hrani za mačke, ali i dati Vam vrijedne savjete o ishrani i držanju životinje – za dug, zdrav i vitalan život Vašeg psa i Vaše mačke.